Referenser

Referenser

DH Solutions har genom åren hjälpt ett stort antal kunder inom olika branscher
med allt ifrån stora system- och verksamhetslösningar till daglig service och utbildningar.
Nedan hittar ni några av de kundreferenserna som visar på bredden över branscher och lösningar.
Klicka på referensen för att läsa mer om vad vi gjort för kunden.

Kund Sammanfattning IT-tjänster Systemutveckling Affärssystem Utbildning
Jönköping University

Jönköping University behövde ett sätt att organisera sina ärenden, därför implementerades systemet DH Helpdesk. De främsta fördelarna är den översikt, uppföljning, statistik och analys som systemet ger.

Eleiko

DH Solutions är en helhetsleverantör till Eleiko Sport med allt från IT-konceptet DH Confident IT som innebär distansövervakning, support och underhåll, till affärssystemet Pyramid och Business Intelligence.

Korshags Food AB

Korshags var till en början Pyramidkunder men har sedan hösten 2013 även drift och produktionsförsörjning hos DH Solutions.

Timbanken

Timbanken är Region Hallands och de halländska kommunernas nya affärsutvecklingsstöd som underlättar för dig som vill utveckla ditt företag eller planerar att starta ett.

Morups Fönster

Morups Fönster finns i hela Sverige och byter cirka 15.000 fönster hos 1.300 privatkunder varje år, säger Sebastian Sandberg. Sedan ett år tillbaka hanterar vi reklamationer via DH Helpdesk. 

Lidh Reklam

"Samarbetet med DH Solutions har tagit Lidh Reklam från en analog värld till en i allra högsta grad digital värld som revolutionerat hela vår verksamhet".

Heléns Rör

Feedbacken från våra medarbetare är positiv, med många aha-upplevelser och direkt nytta i det dagliga arbetet. DH Solutions har dessutom ett bra system för utvärderingar, vilket innebär att vi med säkerhet vet att vi investerar våra pengar rätt. 

Osby Vitvaror

För oss var det mycket viktigt att vår IT-leverantör förstod vår verksamhet, helheten i vår verksamhet från säljarens prognoser till inköparens arbete, leveransen men också eftermarknaden. Det gjorde DH Solutions. 

Rowico

DH Solutions fungerar som en extern IT-avdelning för Rowico och finns på plats varje vecka och med avstämnings- och visionsmöten varje månad.

Sveriges Ridgymnasium

Sveriges Ridgymnasium är en av landets främsta gymnasieskolor för hästintresserade elever. DH Solutions fungerar som skolans egen IT-avdelning.

Altiant

DH Solutions kunde tillgodose Altiants behov genom kundanpassad systemutveckling, säkerhet-/lösningsarkitektur och infrastruktur, design och GDPR-rådgivning.

Alexander Johansson

Operativ chef

alexander.johansson@dhsolutions.se 035-17 91 20

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Vill du komma i kontakt med oss?