Möt våra medarbetare

Månadens DH profil David Sampaio

Vilken är Davids superkraft, vad innebär en portugisisk själ och hur hamnade han på ett IT-företag i Halmstad? Möt vår systemutvecklare David Sampaio.

Läs mer >

Förstärkning affärssystem

Vi förstärker vårt affärssystemsteam, möt Catharina som är vår nya verksamhetskonsult.

Läs mer >

Vi söker verksamhetskonsult

DH Solutions söker verksamhetskonsult för att stärka vårt team som arbetar med affärssystem.

Läs mer >

Månadens DH profil - Johan Weinitz

Vad gör Johan på DH Solutions? Var kommer hans teknikintresse ifrån och vilka personliga egenskaper är en tillgång i yrket? Läs hela intervjun med Johan och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens DH profil - Ronja Hall

Vad gör Ronja på DH Solutions? Hur är hon som person och vad har hon gjort tidigare? Läs hela intervjun med Ronja och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens DH profil - Anna-Karin Elmberg

Vad gör Anna-Karin på DH Solutions och vad skulle hon gör om hon hade mer tid? Läs hela intervjun med Anna-Karin och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Förstärkning på sälj

Vi hälsar Maria och Daniel välkomna till oss på DH Solutions. Läs mer om deras tidigare erfarenheter och vad de ska göra hos oss.

Läs mer >

Nyanställd - Pernilla Andersson

Vi hälsa Pernilla välkommen till oss på DH Solutions. Läs mer om Pernillas tidigare erfarenheter och vad hon ska göra hos oss.

Läs mer >

Nyanställd - David Sampaio

Vi hälsar David välkommen till oss på DH Solutions. Läs mer om Davids tidigare erfarenheter och vad han ska göra hos oss.

Läs mer >

Nyanställd - Maximilian Blomqvist

Vi hälsar Maximilian välkommen till oss på DH Solutions. Läs mer om Maximilians tidigare erfarenheter och vad han ska göra hos oss.

Läs mer >

Månadens DH profil - Fredrik Backe

Vad gör Fredrik på DH Solutions och hur kommer det sig att han gått från elitgymnast till systemspecialist?  
Läs hela intervjun med Fredrik och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens DH profil - Rasmus Nilsson

Möt vår medarbetare Rasmus Nilsson och lär känna oss på DH Solutions lite bättre. 

Läs mer >

Månadens DH profil - Simon Czerwinski

Vad gör Simon på DH Solutions och vad inspirerar honom i musikskapandet? Läs hela intervjun med Simon och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens DH profil - Catharina Gunnarsson

Vad gör Catharina på DH Solutions och vad gjorde hon i Norge? Vad har hon för intresse och vem är Svante? Läs hela intervjun med Catharina och lär känna oss på DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens profil - Sven Eriksson

Som månadens profil har vi grundaren av DH Solutions. Läs mer om hur allt startade och lär känna Sven och DH Solutions lite bättre.

Läs mer >

Månadens DH profil - Monica Åkerlund

Monica jobbar som ekonomiassistent och receptionist på DH Solutions. Läs om hur Monica spenderar sin fritid, när hon trivs som bäst, få hennes favoritrecept och lär känna oss på DH Solutions lite bättre!

Läs mer >