Systemutvecklare

DH Solutions är ett familjeföretag och vi befinner oss i en expansiv fas och arbetar mot mål som tillväxt, innovativa & smarta lösningar samt med visionen om en jämställd arbetsplats där vi tillsammans har ansvaret att agera hållbart. Vi känner stort engagemang för IT branschen och vill inte bara verka i den, vi ska vara med och utveckla den!
För oss är det en självklarhet att vi engagerar oss i diverse samhällsrelaterade projekt såsom kvinnliga IT-nätverk, skapa intresse för teknik i ung ålder samt engagerar oss i flertalet föreningar & projekt lokalt. Balans, flexibla arbetsförhållanden, personlig utveckling och en god hälsa är för oss viktiga faktorer för att skapa långsiktiga och hållbara relationer!
Smarta IT-lösningar för bättre affärer

Vem vi söker

Vi söker en kollega till vår systemutvecklingsavdelning som idag består av 11 engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare. Du har gedigen erfarenhet av systemutveckling samt erfarenhet av en agil arbetsmetodik. Du söker en utmanande roll där du får använda ditt tekniska kunnande i olika spännande kundprojekt i kombination med att kontinuerligt utveckla våra tjänster och lösningar. Vi tror att du bidrar med både engagemang och stöttning till dina kollegor i teamet och värdesätter att arbeta både i team och individuellt.
Vidare för att trivas och axla rollen ser vi gärna att du innehar en relevant akademisk examen helst i kombination med minst fem års arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du innehar kunskaper om hela systemutvecklingsprocessen och har arbetat inom flertalet moderna ramverk såsom: .NET, C#, HTML, CSS, JavaScript samt MS SQL.

Utöver ovanstående är det meriterande med följande erfarenhet & kompetens:

  • Arbetat som lösningsarkitekt
  • Förvaltning av it-applikationer, krav, design, utveckling och test
  • Azure eller DevOps

Din personliga lämplighet är avgörande för att vi ska matcha varandra. I rollen krävs att du är trygg i beslutsfattande, motiverad och engagerad i att uppnå mål samt arbetar mot visionen att vara ”Hallands ledande digitaliseringspartner”. Du är karismatisk och affärsmannamässig i din yrkesroll och värderar glädje högt på arbetsplatsen.

Om tjänsten

Vi befinner oss i en spännande fas med höga tillväxtmål, ökad lönsamhet och ständigt fokus på konkurrenskraftigt värdeskapande till våra kunder. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter inom hela systemutvecklingsprocessen såsom kravinsamling, systemanalys, systemdesign, systemförvaltning, systemutveckling och testning. Du är en del av vårt leveransteam som innebär kontinuerligt arbete med vår tekniska plattform och säkerställer att vi erbjuder användarvänliga, stabila, effektiva och säkra IT-stöd utifrån behov.

Utöver ovannämnda arbetar du med följande arbetsuppgifter:

  • Agera tekniskt stöd på kundmöten
  • Programmering
  • Systemdokumentation
  • Medverka i övriga interna projekt
  • Driva teknisk design och implementering av applikationer och system 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en nyckelroll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och där våra anställda är vår absolut viktigaste tillgång. För oss är en god arbetsmiljö viktigt för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Glädje, Förtroende och Innovation som är grunden i arbetet mot varandra i företaget samt i våra kundrelationer.

Ansökan

Är du vår nya kollega?
Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar vi erbjuder och står inför!
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här

Villkor
Anställningsform: Tillsvidare
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor:Fast

Kontakt
Kontaktperson: Heléne Stigsson
E-mail: helene@noft.se
Telefon:  073-381 68 04