Business Intelligence konsult 

Om tjänsten

Brinner du för rollen som BI konsult och att vara med och utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig! Vi erbjuder en utvecklande roll som BI konsult där du tillhör vårt BI team på avdelningen för kundanpassade system, som ingår i affärsområdet Systemutveckling. Ett sammansvetsat team på 11 personer som drivs av utmanande mål, innovativa lösningar och nöjda kunder. 

Vem vi söker

Du som söker har gärna några års tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med att utveckla, implementera och förvalta system kopplade till BI tidigare. Du har en relevant högskoleutbildning och är bekväm i rollen som konsult och att utifrån kundens behov och krav utveckla och implementera lämplig lösning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
  • ETL/Data Warehouse utveckling med Microsofts BI plattform
  • SQL/SSIS/SSAS/SSRS/PowerBI
  • Informations- och datamodellering för datalager (Kimball)
  • En agil arbetsmetodik

Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med Azure BI stack tidigare - då gillar vi dig lite extra!

Viktigast för oss är du som person och att du innehar ett personligt driv, ett brinnande intresse och en vilja att vara med och utveckla företagets tjänster inom BI. För rätt person har vi enormt kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kompetens vidare.  

Vidare för att trivas hos oss så är du ansvarstagande, du innehar en hög arbetsmoral och värdesätter att ha kul tillsammans med kollegor och kunder för att skapa en hållbar arbetsmiljö tillsammans.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en nyckelroll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och där våra anställda är vår absolut viktigaste tillgång. För oss är en god arbetsmiljö viktigt för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Glädje, Förtroende och Innovation som är grunden i arbetet mot varandra i företaget samt i våra kundrelationer.

Ansökan

Låter det här som din nästa utmaning, då hoppas vi få träffa dig och berätta vidare om oss och tjänsten!

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här

Villkor
Yrkestitel: Business Intelligence konsult
Anställningsform: Tillsvidare
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor:Fast
Körkort: Personbil

Kontakt
Kontaktperson: Heléne Stigsson
E-mail: helene@hs-consulting.se
Telefon:  073-381 68 04

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-08-31
Publiceringsdatum: 2020-07-27