Hemligheten bakom vår företagskultur

Hallands äldsta it-företag har ett ungt sinne. Det känns, så snart du kliver in genom dörren till vårt kontor eller träffar någon av oss. Energin, attityden, känslan och viljan att ställa upp och gå den där extra milen för dig som är kund – och för varandra.

För oss som äger och driver familjeföretaget DH Solutions handlar ägarskap om förtroende och tillit. En kultur som genomsyras av höga gemensamma mål, individer som tar personligt ansvar och team med framtidsfokus.

Vi vet vilka vi är, vart vi är på väg och vad våra kunder och samarbetspartners förväntar sig av oss. Det är en pålitlig kompass som ger oss mod att prova nya processer och arbetssätt. Oftast lyckas vi, men det är också okej att misslyckas och det ger oss ny kunskap. Sådan är vår företagskultur.

Det som driver oss som jobbar här är naturligtvis helt olika saker. Kollegorna, arbetsuppgifter, utveckling och framsteg, möjligheter att påverka, en sund balans mellan arbetsliv och livet i stort. En arbetsplats som präglas av jämställdhet och gemenskap, glädje och sammanhållning.

Passion och engagemang gör oss bättre idag än vi var igår, så enkelt är det. Smarta it-lösningar blir smartare, vilket i sin tur ger nöjdare, mer lönsamma och fortsatt lojala kunder. Vi vill bli Hallands bästa digitaliseringspartner.

Här är allt möjligt.

Johanna Pousette Ekonomi/HR-chef & Helena Eriksson, VD

Johanna Pousette

Ekonomi- och HR-chef

johanna.pousette@dhsolutions.se 035-17 91 26