DH Solutions håller
Halland högt

Vi finns till för att få företagen här att blomstra och bli bättre, genom att skapa och leverera de bästa och mest innovativa it-lösningarna.
Vi gör skillnad för att nå kortsiktiga mål, men framför allt gör vi regionens företag starkare och mer hållbara över tid, attraktiva för partnerskap och framgångsrika i sina affärer.
Ett starkt regionalt näringsliv utvecklas och växer, attraherar och behåller stjärnkompetens, nu och i framtiden. Det innebär att våra barn och barnbarn kan se fram emot inspirerande jobb, trygga anställningar och ett bra liv här i Halland. Vår plats på jorden i själ och hjärta.

Moderna IT-pionjärer sedan 1972

DH Solutions AB är moderna it-pionjärer med ett totalerbjudande för lokala och globala företag inom alla branscher. Med stolta traditioner sedan 1972 är vi dessutom Hallands äldsta it-företag. Vår styrka är gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi skapar långsiktigt kundvärde genom smarta it-lösningar och skapar nya digitala möjligheter i en alltmer uppkopplad affärsvärld.
För oss som äger, driver och arbetar i familjeföretaget DH Solutions handlar ägarskap om förtroende och tillit. En kultur som genomsyras av höga gemensamma mål, individer som tar personligt ansvar och team med framtidsfokus. I vårt team är vi ett 40-tal medarbetare med olika specialistkompetenser. Med utgångspunkt från kontoret i Halmstad har vi levererat produkter, system och tjänster till hela världen. Vi engagerar oss och tar socialt ansvar för att göra skillnad i vår närhet och vill bidra till att stärka och behålla talanger med it-kompetens i Halland.

Affärsidé

DH Solutions skapar innovativa it-lösningar som underlättar våra kunders vardag.
En trygg affärspartner i en digitaliserad värld.

Eller som vi säger:

Smarta IT-lösningar för bättre affärer