Ytterligare ett lyckat frukostseminarie med Pyramid i fokus!

På 2024s första frukostseminarium stod Pyramid återigen i fokus och vi vill börja med att rikta ett stort tack till er alla som deltog. Det var ett stort deltagande och det blev ett väldigt lyckat och uppskattat seminarium!

Under en dryg timme delade våra pyramidkonsulter med sig av värdefull kunskap om hur vi på ett smart sätt kan jobba med inköpshantering och pratade om vikten av att bekräfta inköp, hur man tar fram behov och lägger leveransplaner/prognoser i Pyramid. Som ett komplement visade vi hur man i Power BI kan få en bättre visuell bild av inköp per leverantör/artikelgrupp/datumintervall och hur enkelt man kan analysera leverantörer och deras leveranssäkerhet genom några enkla klick.

Frågorna som ställdes till våra konsulter var lika varierande som deltagarnas erfarenhetsnivåer med Pyramid. Det var en inspirerande variation av frågor gällande olika ämnen och utmaningar relaterade till affärssystemet.

Pyramid är utformat för att hjälpa er att effektivisera och optimera er verksamhet, och vi är glada att kunna erbjuda er detta system och möjligheterna med att utveckla med Power BI samt bjuda på vår kunskap inom det.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill veta mer om hur Pyramid Business Studio och Power BI kan stödja er verksamhet! Vi ser fram emot att berätta mer och hjälpa er nå era affärsmål.

Mer info om Pyramid

Pernilla och Maria pratar om inköpsrutiner i Pyramid Business Studio

Pernilla och Maria pratar om inköpsrutiner i Pyramid Business Studio

Josefin och Mimmi visar exempel på hur PowerBI kan förenkla analysen.

Josefin och Mimmi visar exempel på hur PowerBI kan förenkla analysen.

Frukostmingel

Frukostmingel

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Rasmus Nilsson

Teamansvarig affärssystem

rasmus.nilsson@dhsolutions.se 035-17 91 79

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?