Vilka ytor behövs på ett kontor idag?

Nu när det är ett år sedan restriktionerna från pandemin lättades så börjar vi hitta in i en ny vardag. Vardagen är sig inte riktigt lik den som var innan pandemin. Framför allt är det var du arbetar ifrån som har ändrats. Med dagens teknik så kan du i de allra flesta fall arbeta var du än befinner dig.

Jag ser ett ändrat beteende i vår organisation, och upplever att det nya arbetssättet innebär att när du är på kontoret så vill du samarbeta med dina kollegor i mycket större utsträckning. Efterfrågan på praktiska samarbets- och mötesytor med modern teknik är det vi behöver.

I slutet av pandemin började vi på att skapa kreativa ytor där våra medarbetare kan samarbeta både med kollegor på plats och kollegor på distans. Det hybrida arbetssättet har också normaliserats och fungerar väldigt bra.

Då vi sett en positiv utveckling av att ha moderna mötesytor har vi fortsatt skapa ytterligare möjligheter till moderna mötesrum, med modern teknik i den delen av våra lokaler som vi kallar ”utbildningsdelen”. I våra projekt arbetar vi tätt med våra kunder och har ofta besök, utbildningar och seminarier på plats hos oss vilket innebär att vi vill erbjuda en inspirerande miljö till våra gäster.

De små detaljerna är något som också ökar trivsamheten och helhetsupplevelsen. Vi har exempelvis satsat på att det ska vara gott och lyxigt kaffe som vi serverar, och har därför valt en leverantör vars kaffemaskin är Svanenmärkt och ger hållbart kaffe i koppen.

Hur ser du på kontoret och vilka ytor är viktiga för din verksamhet?

Jag bjuder gärna på en hållbar kopp kaffe och visar vår nya mötesplats samt diskuterar utformningen och användningen av framtidens kontor.

Fyll i formuläret nedan och föreslå en tid som passar dig.

Varmt välkommen!
Helena Eriksson, VD
Konferrensrum Flintstone

Större konferrensrum redo för både fysiska och digitala möten/utbildningar.

Mindre mötesrum redo för fysiska och digitala möten

Mindre mötesrum för fysiska och digitala möten.

Helena Eriksson vid kaffemaskin

Helena redo vid den svanenmärkta kaffemaskinen.

Köket i utbildningsdelen på DH:s kontor

Köket i vår nyrenoverade utbildningsdel.