Kära kunder 

Det här året har månaderna sedan mars känts som om de varit längre än normalt.  
Vi påverkas alla av den senaste tidens utveckling i vår omvärld kopplat till Covid-19. 

Det går inte att uttrycka det på något annat sätt och det gäller dessutom de allra flesta branscher. Utmaningen att hålla social distans innebär för många att lära sig samarbeta och socialisera på nya sätt, och se de affärsmöjligheter detta kan föra med sig.  

Vi på DH Solutions vill naturligtvis ta vårt ansvar och minska smittspridningen, därför har vi sedan början av mars jobbat hemifrån och vi ser att det flesta arbetsuppgifter går att lösa lika bra digitalt. Som till exempel möjlighet att lösa support till våra kunder, möten och avstämningar digitalt och på distans, men också att säkerställa att vi har resurser så att vi kan upprätthålla vår leverans. Den största utmaningen för oss och säkert för många andra är att upprätta den dagliga sociala kontakten som vi har vid tex kaffemaskinen, lunchen och fikarasten.  

Jag tycker det är imponerande och fint att se hur kreativiteten runt om oss flödar och hur man hjälper varandra i en kris som denna. Det är inte bara våra kommunikationsvanor som har förändrats utan så mycket annat som tex konsumtionsvanor, aktiviteter, träning mm. Listan kan göras lång. 

Vi vill arbeta proaktivt för att stötta era verksamheter kring ett digitalt arbetssätt och gärna dela med oss av vår erfarenhet och kompetens. 

Vi finns för er och vill hjälpa er att hitta rätt lösningar för er verksamhet.  
IT är vår kärnverksamhet men vi hjälper gärna till med annat och lyssnar gärna  era idéer.    

Än ser vi inte slutet på den här krisen, och förmodligen är det långt kvar innan vi ser en vändning. Men när det mest akuta är löst kan man börja tänka på nästa steg. Även om månaderna, veckorna och dygnen nu känns längre än normalt så är jag övertygad om att det är nu man måste titta framåt och även satsa framåt. 

Hör av dig om du har någon fråga eller idé på något ni behöver utveckla, vi lyssnar gärna och hjälper till. 

Helena Eriksson 
VD