TILLSAMMANS- Jaget FÖR Laget

Att göra saker tillsammans är oerhört viktigt för att stärka samhörigheten och agera jaget FÖR laget. I vår företagskultur vill vi ge energin, attityden, känslan och viljan att ställa upp och gå den där extra milen för dig som är kund – och för varandra.
För att leva vår företagskultur i vår vardag på jobbet, i våra projekt, kontakt med kunder och kollegor är det viktigt att ha känslan att det vi gör det gör vi tillsammans och för varandra.

Under de senaste 1,5 åren så har vi precis som många andra haft utmaningar med att hålla i och förstärka vår företagskultur då vi inte setts i vardagen och på jobbet på samma sätt som tidigare. Att kunna ses digitalt har blivit en del av vår vardag och är numera ett bra komplement till det fysiska mötet.

Även digitalt har vi kunnat ses och göra kul saker tillsammans.

Digital fika har vi haft några gånger i veckan och då har vi haft en stund tillsammans för att prata om allt möjligt och fått en härlig och energigivande paus tillsammans.

Digital månadsfrukost med gemensam information om vad som händer på DH för hela personalgruppen och därefter med hjälp av Teams rumsfördelare uppdelning i smågrupper för prat om vad som händer i vardagen och diskussioner om något aktuellt ämne.

Teams on the beach blev en sommaraktivitet att ses tillsammans fysiskt och ändå hålla avstånd. Att använda Teams för att hålla ett möte på stranden och presentera vår företagskultur med värdeord och därefter äta en sommarlunch.

Nu när vi kunnat ses mer fysiskt under hösten har vi för att stärka vår gemenskap hälsotisdagar där vi ses på DH och inleder dagen med en god och nyttig frukost. Vi får inspiration från vår samarbetspartner Multifit och vid lunch så tränar vi tillsammans. Förra veckans utepass blev annorlunda då vi passade på att använda den härliga snön och skapa en passionerad julsnögubbe tillsammans.

Att leva vår kultur och utveckla den innebär att vi hela tiden oberoende förutsättningar måste göra saker tillsammans för att utveckla och bibehålla JAGET FÖR LAGET.

Helena Eriksson, VD

Digital Fika

Digital fika

Digtial månadsfrukost

Digital månadsfrukost

Teams on the beach

"Teams on the beach"

Rörlighetsträning på hälsotisdag

Rörlighetsträning på hälsotisdagar

Passion för snö

Snöpassion