Varmt välkommen
Sara Boslander

Vad ska du göra här på DH?
Jag har klivit in i rollen som verksamhetskonsult för kundanpassade system. Tillsammans med ett stort gäng systemutvecklare arbetar jag med att utveckla och förbättra systemlösningar åt våra kunder.

Vad ser du fram emot i din nya roll?
Att bidra till att vi skapar kundnytta och levererar hållbara kvalitativa systemlösningar till våra kunder.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har min bakgrund både från det privata och offentliga. Rollerna har varit allt ifrån driftchef, kundcenterchef, utvecklare till projektledare. Den röda tråden är att jag alltid jobbat med kunden i fokus, att vi har rätt systemlösning utifrån behov samt att utveckla och optimera verksamheten.

Hur har din första tid på DH Solutions varit?
Första tiden har varit väldigt intressant och lärorik. Jag har haft fokus på att sätta mig in i pågående projekt, börja bygga relation till kunderna och inte minst lära känna alla nya kollegor här på DH.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Ska jag tro mina tidigare kollegor så är jag en proffsig, engagerad, initiativtagare som också är klok 😊. Jag brukar också beskrivas med ord som positiv, glad och omtänksam.

Vad anser du är den viktigaste egenskapen hos en kollega?
Att man är öppen, lyhörd och intresserad av varandras kompetens, att vi hjälper varandra att nå framgång.

Om du fick äta middag med vem som helst i hela världen -vem skulle du välja?
Elin Kjos! Bara på ett par månader har hennes TED-Talk haft över en miljon lyssnare. Hennes sätt att ta sig an sitt livs största utmaning -obotlig cancer är otroligt imponerande. Genom sitt sätt att fokusera på möjligheter istället för omöjligheter inspirerar hon många till hur man kan ta sig an utmaningar i livet, stora som små.

Vad gör dig glad?
Är glad och tacksam för alla fina människor som jag har runt omkring mig och som dagligen finns där, inspirerar och gör så att jag ständigt blir en bättre version av mig själv.

Vad gör dig arg?
Oärlighet

Vilken är din mest spelade låt just nu?
Jag är den där som zappar febrilt mellan alla radiokanaler när jag kör bil för att hitta en låt som matchar mitt ”mood” för dagen. Blir oftast nått glatt med bra tempo i.

Nästa drömresmål?
Nu drömmar jag mest om mitt nya hus, haha.

Vad ville du bli när du var liten?
Hade en period som jag ville bli försvarsadvokat men det släppte jag. Däremot kände jag tidigt att jag motiveras av att arbeta med utveckling och det har jag verkligen fått utlopp för i alla mina yrkesroller.