VÄLKOMMEN till DH Solutions - Lukas Andersson


Vi säger varmt välkommen till Lukas Andersson som den 3:e juni anslöt till Business Intelligenceteamet på vår leveransavdelning. I samband med att vi välkomnade Lukas passade vi på att ställa några snabba frågor.

Vad ska du göra här på DH Solutions?
Tack! Jag kommer att arbeta som Business Intelligence Consultant här på DH Solutions.

Vad ser du fram emot i din nya roll?
Som nyexaminerad ser jag fram emot att lära mig konsultyrket och att få ta del av kollegornas kunskaper och erfarenheter. Det ska bli spännande att utvecklas i denna roll och förhoppningsvis bidra till teamet.

Vad har du gjort tidigare?
I slutet av maj tog jag examen från Affärssystemprogrammet på Högskolan i Halmstad, där jag har studerat de senaste tre åren. Under studietiden arbetade jag också som Operativ Inköpare på Martin & Servera när möjligheterna fanns. Innan mina studier testade jag på olika typer av jobb.

Hur har din första tid på DH Solutions varit?
Den har varit super! Jag har fått ett fint välkomnande från alla, vilket gör att man har gått in i sin nya roll med en härlig känsla.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är en glad och social person. På fritiden spenderar jag gärna tid med min sambo och vänner och tycker om att följa alla typer av sporter, främst fotboll.

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
Ludvig Åberg, kanske? Jag är i stort behov av tips för att förbättra mitt golfspel, och det känns som att han hade kunnat hjälpa mig där.

Vad anser du är den viktigaste egenskapen hos en kollega?
Jag tror att det är betydelsefullt att inneha en positiv attityd till arbetet och ständigt känna en nyfikenhet. Det är så vi tillsammans kommer att kunna utvecklas framåt.

Vad gör dig glad?
Att umgås med familj och vänner.

Vad gör dig arg?
Att förlora.

Vilken är din mest spelade låt just nu?
Back To My Roots – Jay Smith

Nästa drömresemål?
USA 2026! Fotbolls-VM i Nordamerika med ett Sverige i toppform, det är en drömresa för mig.

Vad ville du bli när du var liten?
Fotbollsproffs! Jag spelar fotboll fortfarande, men kanske inte på den nivån som jag drömde om… Även om Division 6 har sin charm.