VÅRENS PYRAMIDEVENT + TIPS

Var det något som verkligen var uppskattat under 2023 var det våra pyramidevent! Fyra välbesökta tillfällen där våra experter delade med sig av sin kunskap inom affärssystemet Pyramid. Och, goda nyheter! Planeringen för vårens events är i full gång.

Förutom de omtyckta frukostarna utvecklar vi konceptet ytterligare och adderar webbevent och lunchträff i Helsingborg. På så sätt kan även du som befinner dig på längre avstånd från Halmstad delta. Bra va?

Så - boka in följande datum! Inbjudan med info om tider, plats och ämne skickas ut och publiceras i våra sociala medier 2-3 veckor innan eventet! Vill du vara säker på att du får inbjudan - fyll i formuläret här med dina uppgifter. Varmt välkommen!

  • 20/3 Frukostevent i Halmstad
  • 25/4 Webbinarium
  • 28/5 Lunchträff i Helsingborg
Pyramidfrukost i november på DH Solutions

Pyramidfrukost i november på DH Solutions

EXTRA: Pyramidtips - sektioner!

I Pyramid är de flesta registreringsrutinerna uppbyggda av flera sektioner. En sektion kan exempelvis innehålla en grupp av fält, som kunddata och adressuppgifter. Den första sektionen kallas vanligtvis "Huvud" och kan inte döljas. Övriga sektioner visar en ikon () som indikerar om de är utfällda eller infällda. Genom att klicka på menyn i huvudsektionen visas alla sektioner, inklusive Huvud, i en lista. Genom ett klick på sektionen i listan hamnar du direkt i den sektionen.

Genom menyn och "Inställningar sektioner" kan du anpassa vilka sektioner som visas, döljs, är utfällda eller stängda vid start, samt ändra ordningen på sektionerna. Dessa inställningar kan göras individuellt per användare eller för alla användare.

Sökmöjligheten på fält via menyn är en användbar funktion. Om du till exempel vill koppla en säljare till en kund men inte vet var fältet finns, kan du skriva "säljare" i sökfältet, klicka, och hamna direkt i det relevanta fältet där du kan koppla kunden till en säljare.

Varför är detta en bra funktion i Pyramid? Genom att begränsa och flytta information kan arbetet bli mer effektivt för varje användare. Varje användare ser endast den information som är relevant för deras arbetsuppgifter, vilket undviker att överflödig information gör det svårt att hitta och registrera viktig information.

Via menyn görs Inställningar för sektioner

Via menyn görs Inställningar för sektioner

Via menyn går det att söka på fält

Via menyn går det att söka på fält

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Rasmus Nilsson

Teamansvarig affärssystem

rasmus.nilsson@dhsolutions.se 035-17 91 79

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Alexander Johansson

Operativ chef

alexander.johansson@dhsolutions.se 035-17 91 20

Vill du komma i kontakt med oss?