Utsikter, insikter och spännande nyheter från Vitec Unikums Pyramidåterförsäljarkonferens!


Härom veckan var ett gäng från vårt affärssystemsteam på Vitec Unikums återförsäljarkonferens! Konferensen som hålls årligen av Vitec Unikum bjöd på många nyheter, utsikter och insikter om framtiden. En 1,5 dags konferens med oerhört mycket intressant information som lämnar oss med säkerhet att ett affärssystem som Pyramid, med sina 40 år i branschen, håller sig stabilt och kommer att kunna fortsätta leverera ett mycket bra affärssystemstöd framåt!

Bland annat så fick vi se nyheterna som kommer närmast till systemet. Nedan har vi listat några av de:

1. Integrerad E-signering med Scrive - direkt i Pyramid. Skicka offerten eller ordern direkt via Scrive för signering, eller varför inte ladda in ett eget avtalsdokument och skicka iväg? Allt bevakas av Pyramid och ger signal tillbaka när signeringen är utförd. Bra va!

2. Leverantörsfakturahantering via InExchange i Pyramid. Kort efter att Unikum lanserade integrationen mot InExchange för kundfakturering via EDI så lanseras nu också den första versionen av leverantörsfakturahantering via InExchange. Detta innebär att ditt företag kan ta emot leverantörsfakturor via EDI som sedan ankomstregistreras direkt i Pyramid.

3. Sharepoint-integration - en mycket efterlängtad utveckling av systemet. Säg hej då till den klassiska fillagringen och välkomna integrationen mot Sharepoint. Nu kan du låta CRM‑aktiviteternas dokument leva i SharePoint och utskrifter från Pyramid kan lagras i SharePoint. En stor fördel för att kunna lagra dokument smidigt och kostnadseffektivt.

4. Utökad funktionalitet i Grafik/gruppera som varit efterfrågad från den tidigare Grafik/gruppera-hanteringen i Pyramid.

5. Stöd för Grön Teknik kommer nu att inkluderas i ROT/RUT-funktionen i faktureringsmodulen.

Utöver detta händer det mycket mer där kassa, AI, bankintegrationer, en snabbare och bättre motor för infostudios kommer i framtida versioner.

Inte nog med alla dessa nyheter som nämnts ovan så lanseras nu också Business Studio, Vitec Unikums steg mot SaaS-lösning som helt bygger på omskrivningen av Pyramid 3 till Pyramid 4. Detta är ett betydande steg för Pyramids framtid och mer om Business Studio kommer vi att informera om i kommande utskick och på våra event, så håll utkik!

Vill du se mer av nyheterna och Business Studio så kan du anmäla dig till vårt nästa Pyramidevent den 28 maj här

Rasmus Nilsson, Teamansvarig affärssystem

Mer info om affärssystemet Pyramid

Rasmus Nilsson, Teamansvarig affärssystem

Rasmus Nilsson, Teamansvarig affärssystem

Rasmus Nilsson

Teamansvarig affärssystem

rasmus.nilsson@dhsolutions.se 035-17 91 79

Vill du komma i kontakt med oss?