DH Solutions önskar God Jul & Gott Nytt År!

DH Solutions traditionella julluncher

I dagarna två har vi haft välbesökta julluncher för kunder och samarbetspartners. Båda dagarna inleddes med seminarier på temat Samarbete.

Erik Wikholm från Techdata pratade om skillnaden mellan Micorosoft 365 och Office 365,  samt säkerhetsfunktioner i Microsoft365. Fredrik Landh från DH Solutions gick igenom Microsofts produkter Teams och SharePoints möjligheter till samarbete, och hur dessa hanterar information inom organisationer

På onsdagen var vår styrelseordförande Petra Palmgren Lindwall på plats och berättade om värdeskapande samarbete med styrelser. På torsdagen föreläste Laje Ehrnlund från Pifo om hur man får en grupp till att bli ett team, och om olika personligheter och faser som en grupp formas av.

Mellan seminarierna  visade FordStore BilMånsson häftiga bilar och HAFI var årets glöggvärd som bjöd på välsmakande glögg med inslag av äpple, ingefära och pepparrot. I vår utställning visade Ulrika några bärbara nyheter på datorer och skärmar, framförallt var det HP:s lättviktare Dragonfly som var dragplåstret.

På vårt egenkomponerade julbord fanns de klassiska rätterna tillagade av Mobila kocken och sillen kom från Korshags i Falkenberg och det fanns även lökkorv och sylta från Korvpojkarna i Halmstad.

Även i år deltar vi i julklappsprojektet Hjälp oss hjälpa och det blev många klappar från våra gäster, vilket vi uppskattar och tackar för.

Stort TACK till alla som kom och tusen tack för alla bidrag till julklappsprojektet.

Vi vill även tacka för ett gott samarbete och passa på att önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt år!