Säkerheten först


En säker IT-miljö har alltid varit viktig för företag, men det har ofta setts som ett nödvändigt ont snarare än ett prioriterat mål för verksamheten.

I dagens föränderliga säkerhetslandskap där hybridmiljöer med utspridda användare är det nya normala blir situationen en annan. Under de senaste månaderna har medierna uppmärksammat flera säkerhetsattacker mot företag och organisationer. Bland annat har SVT en serie "Hackad" som handlar om detta och som starkt rekommenderas att titta på, finns att streama på SVT play.

På DH Solutions arbetar vi med Microsofts lösningar för våra kunder så att vi kan leverera en marknadsledande och säker IT-miljö. Den senaste tiden har paketeringarna av Microsoft 365 tillförts väldigt mycket funktionalitet som medför ökad säkerhet. I Microsoft 365 sammanförs säkerhet i flera lager som är integrerade med de verktyg som du använder.

Identitetssäkerhet

Du kan få en säkrare inloggning genom att aktivera MFA - multifaktorautentisering. Detta skyddar dig ifall ditt lösenord blir stulet eller avslöjat. Man kan även arbeta med villkorsstyrd åtkomst som säkerställer vem och var man får tillgång till ert företags information.

Enhetssäkerhet

Det finns även skydd för enheterna (datorer, mobiler mm) som har åtkomst till er information oavsett om era anställda använder företagets enheter eller sina egna. För enheter som blir stulna eller försvinner finns det möjlighet att rensa dem på känslig information. Man kan även blockera lokalt sparande av dokument som är viktiga för er verksamhet så man i förebyggande syfte säkrar upp informationsläckage.

Applikations- och dokumentsäkerhet

Regler för hur information skall krypteras eller hur den får vidarebefordras kan appliceras inom ert företag. Det finns också skydd mot nätfiske och andra cyberhot genom att länkar och bilagor kontrolleras i realtid.

Här kan du få mer information om Microsofts paketeringar för företag. 

Passa på och ta möjligheten att diskutera ditt företags säkerhet med oss på DH Solutions. Vi ser till att ni får de paketeringar som ger mest mervärde för ditt företag.

Per Eriksson, Försäljningschef

 

 

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?