Rapport från pyramidseminarium i Helsingborg


På det tredje seminariumet för i år stod Pyramid återigen i fokus! Denna gång bjöd vi in till ett seminarium på Hetch i Helsingborg som avslutades med en god lunch på Brasseriet!

Först och främst - stort tack till er alla som deltog! Det var ett stort deltagande och det blev ett väldigt lyckat och uppskattat seminarium.

Under seminariet visade vi bland annat nyheter i den senaste versionen av Pyramid - 4.16. Det hela började med rivstart då en kopp kaffe spilldes ut och alla deltagare fick hjälpa till, vilket resulterade i många skratt! Så efter det kunde det ju inte gå annat än bättre (haha). Vi på DH började sedan med att berätta om:

- kontrollpunkter i tillverkningen

- offerter i Phone Edition

- digitalt arkiv för verifikatunderlag

- tolkade leverantörsfakturor genom E-faktura Leverantör

Därefter tog Emil Kojic från Vitec Unikum över och visade ytterligare en del nyheter. T.ex. e-signering och Sharepoint-koppling i Pyramid. Han berättade även om Business Studio som är Vitec Unikums nya SaaS-lösning. Business Studio kommer få många eftertraktade funktioner så som AI-tolkning av leverantörsfakturor, utbyggd funktion av 413 Bekräfta order, bättre bankintegrationer och mycket mer!

Pyramid är utformat för att hjälpa er att effektivisera och optimera er verksamhet, och vi är glada att kunna erbjuda er detta system och ser stora möjligheter för er verksamhet att fortsatt utvecklas tillsammans med de nya möjligheterna.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill veta mer om hur Pyramid Business Studio kan stödja er verksamhet!

Vi ser fram emot att berätta mer och hjälpa er nå era affärsmål.

Mer info om Pyramid

Maria Sevholt, Pernilla Grankvist från DH Solutions och Emil Kojic från Vitec Unikum

Maria Sevholt, Pernilla Grankvist från DH Solutions och Emil Kojic från Vitec Unikum

Hela gänget på plats i Trappan på Hetch i Helsingborg.

Hela gänget på plats i Trappan på Hetch i Helsingborg.

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Rasmus Nilsson

Teamansvarig affärssystem

rasmus.nilsson@dhsolutions.se 035-17 91 79

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?