Power BI - Business Intelligence som aldrig förr

Power BI - Business Intelligence som aldrig förr

Microsoft Power BI är ett paket av analysverktyg för ert företag som ger hela er organisation bättre insikt

Med Power BI har du möjlighet att fatta välgrundade beslut snabbt och utforska dina data med visuella rapporter som du kan publicera och dela. Power BI integreras med andra system och verktyg, såsom Pyramid och Microsoft Excel, så att du snabbt kan arbeta sömlöst med dina befintliga lösningar.

Möjligheterna är många, och systemet anpassas till just din verksamhet

Du kanske i första hand använder Power BI-tjänsten medans din siffertokiga affärsrapportskapande kollega exempelvis i stor utsträckning använder sig av Power BI Desktop (och publicerar skrivbordsrapporterar till Power BI-tjänsten, som du sedan läser).
En annan kollega på försäljningssidan kanske främst använder sin Power BI-mobilapp för att övervaka sina försäljningskvoter, och för att sätta sig in i ny information om ett potentiellt försäljningstillfälle.
Du kan också använda delarna i Power BI vid olika tidpunkter, beroende på vad du vill uppnå eller vilken din roll är för ett visst projekt eller en viss uppgift.
Du kanske vill visa utvecklingen för lager och tillverkning på en instrumentpanel i realtid i tjänsten, och även använda Power BI Desktop för att skapa rapporter för ditt team om kundengagemangsstatistik.

För att få fram en bas med just era specifika behov börjar vi alltid med att göra en specifik analys tillsammans med dig och dina kollegor för att sedan kunna implementera de delar som passar er bäst.

Vill du boka ett möte eller en demo?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

 

Läs mer om Business Intelligence här

Vill du komma i kontakt med oss?