Passionerad fullstack-utvecklare till DH Solutions!

Är du en erfaren och passionerad fullstack-utvecklare som vill kliva in i en nyckelroll på det mindre företaget med de stora kunderna? Vill du skapa moderna lösningar tillsammans med ett drivet team och bidra till våra kunders digitala resa? Då kan vi vara en perfect match!

Vi på DH Solutions skapar innovativa IT-lösningar som underlättar våra kunders vardag. I över 50 år har vi levererat smarta IT-lösningar till våra kunder med gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi är idag 25 medarbetare i vårt leveransteam som levererar lösningar inom systemutveckling, IT-tjänster och affärssystem.

Nu förstärker vi vårt team Systemutveckling med en erfaren fullstack-utvecklare. Som senior systemutvecklare hos oss får du ansvar för hela utvecklingsprocessen och deltar i projekt som spänner över både utveckling och förvaltning. I våra kundprojekt finns en kombination av äldre och nyare tekniker och tillsammans i teamet ser vi över hur vi kan lyfta och utveckla våra kunder. Som systemutvecklare är du med i hela systemutvecklingsprocessen såsom kravinsamling, systemanalys, systemdesign, systemförvaltning, systemutveckling och testning.

Är du vår nya kollega?

Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar/möjligheter vi erbjuder och står inför! 🌟🙌🏼

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Läs mer och ansök >>

Vill du komma i kontakt med oss?