Nytt år - nya möjligheter till digitalisering!

2024 är här och vi är minst sagt taggade och spända på ett nytt år. Ett år där stort fokus i våra kanaler kommer ligga på att dela med oss av intressanta spaningar, inspirerande kundberättelser och givande kunskap!

Och vi inleder året starkt… Copilot för Microsoft 365 lanseras nu äntligen, på riktigt! Microsoft Copilot är, för dig som missat, din nya AI-assistent. Speciellt framtagen för att göra ditt arbete i Microsoft smidigare, effektivare och mer automatiserat. Tack vare att den kan anpassas efter varje organisations specifika behov är detta ALLAS nya bästa vän! Så - på med pilotmössan, för nu flyger vi!

Men, innan det är dags för avfärd behöver ni förbereda er! Här kommer några tips för att underlätta processen:

  1. Förbered användarna
  • Lär er hur man skriver en bra prompt för att få bästa möjliga resultat
  • Se till att funktioner så som SharePoint och Teams används aktivt samt att ni har en tydlig struktur för dokumentdelning
  • Ta fram "Ramverk" för rättigheter i organisationens olika Microsoftdelar så rätt personer kommer åt rätt saker med Copilot
  1. Affärstransformationen
  • Identifiera affärsenheter och användningsområden; hur kommer ni kunna dra nytta av Copilot?
  • Tänk om i affärsverksamheten med full övergång till AI
  • Skapa en utbildningsplan och följ upp genom att mäta och dokumentera produktivitetsvinster
  1. IT-beredskapen
  • Bra att veta; Copilot ärver säkerhets-, efterlevnads- och integritetspolicyer från Microsoft 365. Det respekterar individuella och gruppbaserade behörighetspolicyer. Copilot är designat för att skydda data inom sin säkra partition och data används aldrig för träningsändamål.

Känns det överväldigande? Förståeligt. Men du kan vara lugn! Vi finns naturligtvis här såväl som bollplank, rådgivare och projektledare. Kanske är DH Upplevelserum precis vad ni behöver för att kickstarta detta!

Hör av dig så tar vi en kopp kaffe och pratar Copilot!

Helena Eriksson, VD

Vill du komma i kontakt med oss?