Välkommen Pernilla!

Vad ska du göra på DH Solutions?
Jag ska arbeta som verksamhetskonsult på affärssystemsavdelningen.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Jag ser fram emot att hjälpa kunder i olika branscher att effektivisera sina verksamhet med hjälp av affärssystemet. Att hjälpa dem se möjligheterna som finns i systemet och vara en del av utvecklingen hos dem.

Hur känns det att börja på DH Solutions?
Det känns jättebra! Jag har fått ett väldigt trevligt välkomnande av alla här och det ska bli kul att lära känna alla nya medarbetare.

Vad har du gjort tidigare?
I gymnasiet gick jag musikalprogrammet och hade siktet inställt på att bli musikalartist men hamnade av en slump på Business and IT Managementprogrammet på högskolan i Jönköping. Väl där insåg jag hur roligt programmering och systemutveckling var. Det är precis lika kreativt och skapande som sång och dans men på ett annat sätt. Efter fyra års utbildning blev jag systemutvecklare och har bland annat byggt ett journalsystem till en hudklinik och nu senast utvecklat affärssystem hos ett IT-företag här i Halmstad.

Vem är du privat?
Jag är 28 år och är från Halmstad men gick gymnasiet i Båstad, högskolan i Jönköping och även tre terminer i Kalifornien, USA. Min förkärlek till USA syns främst i min bakning, som utöver dans är mitt stora intresse, så jag ser fram emot att få bjuda kollegorna på många goda fikor framöver! Jag har nyligen flyttat ihop med min pojkvän Anton i ett hus i Gräsås, utanför Kvibille, så en stor del av min fritid kommer nu gå till att flytta in mina saker och fixa i ordning huset tillsammans med honom. Det är en stor omställning att gå från stadsbo till skogsbo men jag älskar det!


Pernilla Andersson
Verksamhetskonsult Pyramid
+46 35 17 91 14
pernilla.andersson@dhsolutions.se