Välkommen Daniel Harrysson

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Daniel till oss på DH Solutions! Han hade sin första arbetsdag den 11:e oktober och kommer att arbeta som verksamhetskonsult på vår leveransavdelning. 

 

Hur känns det att ta dig an rollen som verksamhetskonsult på DH Solutions?

Det känns spännande, roligt och jag har på kort tid blivit delaktig i organisationen och i flera kundprojekt.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

I min roll som verksamhetskonsult ser jag fram emot att arbeta med olika kunder och tillsammans med dem utveckla deras verksamhet. Skapa affärsnytta för kunden genom att vägleda, anpassa system och processer utifrån deras behov. Jag drivs av utmaningar och utveckling och strävar alltid efter att vara lösningsorienterad med fokus att uppnå bästa resultatet i det projekt jag arbetar i. Jag tror därför att rollen som verksamhetskonsult kommer att utmana och utveckla mig positivt.  

Hur har första tiden med oss på DH Solutions varit?

Min första tid på DH Solutions har varit väldigt bra och lärorik. Kollegorna är välkomnande och hjälpsamma.  Jag har börjat komma in i arbetet och genomgår olika utbildningar i system och organisation.

Vad har du gjort tidigare?

Tidigare har jag arbetat som projektledare för implementation av ett affärssystem inom den tillverkande industrin. Jag har även varit projektledare för ett logistikprojekt med integration av lagersystem, affärssystem och kranlager. Mitt ansvar var bland att se till så projekten strukturerades och genomfördes inom tid och budget. Jag arbetade kontinuerligt i projekten med att identifiera och realisera den bästa lösningen för verksamheten tillsammans med mina gamla kollegor.

Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos en kollega?

Det viktigaste egenskaperna hos en kollega är ansvarstagande, samarbetsförmåga och positivitet.

Daniel Harrysson sittandes

 

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
Bill Gates
Vilken är din mest spelade låt just nu?
Where are you now - Lost Frequencies, Calum Scott
Nästa drömresemål? Bahamas
Vad ville du bli när du var liten? Pilot


DIGITAL VERKSAMHETSUTVECKLING