Microsoft Copilot: effektivitet, kreativitet och värde

Härom veckan var vi uppe i Stockholm för att vara med på en dragning hos Microsoft i Stockholm - Get AI Ready, om MS Copilot för M365. En mycket givande dag där vi bland annat fick med oss insikter om värdet som Copilot kan tillföra verksamheten. Nedan har vi sammanfattat det vi anser vara mest relevant för att förstå och komma igång med Copilot. I hopp om att detta kan hjälpa er framåt i er AI-resa!

För dig som inte vet så är Microsoft Copilot en banbrytande verktygslåda som integreras smidigt i Microsoft 365 och syftar till att förbättra arbetsflöden och maximera produktivitet. Genom att kombinera avancerad teknologi med användarvänlighet erbjuder Copilot olika funktioner som möjliggör effektivt och kreativt arbete. Microsoft Copilot kommer nu inom kort på svenska.

1. Förbättrat innehållsskapande

Copilot gör det möjligt för er att skapa och redigera innehåll som proffs. Med sina avancerade redigeringsverktyg och intuitiva gränssnitt kan ni skapa dokument, presentationer, diagram och tabeller på ett ögonblick. Dessutom kan Copilot generera utkast till e-post- och chatt-svar direkt, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

2. Effektiv möteshantering

Med Copilot kan ni snabbt ta igen missade möten genom att sammanfatta innehållet och identifiera nästa steg. Dess smarta funktioner för möteshantering hjälper till att göra möten mer effektiva och fokuserade, vilket ökar produktiviteten och minskar tidsspill.

3. Datahantering och insiktsfullhet

Copilot ger er möjlighet att söka igenom och få svar från all tillgängliga data, vilket möjliggör upptäckt av viktiga insikter. Dess förmåga att snabbt sammanfatta e-post- och chatttrådar samt viktiga punkter i dokument och presentationer gör det enkelt för er att hålla er uppdaterade och informerade. 

4. Förbättrad arbetsflödeshantering

Genom att minska tråkiga uppgifter och möjliggöra engagemang bidrar Copilot till att förbättra välmående och engagemang på er arbetsplats. Copilot underlättar för er att uppnå framgång och öka välbefinnandet genom förbättrade resultat. Så hjälper Copilot till att skapa en dynamisk och produktiv arbetsmiljö.

5. Implementeringsstrategi

För att framgångsrikt integrera Copilot i arbetsflöden bör ni börja med att testa och implementera verktyget i liten skala för att säkerställa att det passar era specifika behov. Det är också viktigt att säkerställa att ni har en solid informationsstrategi på plats för att dra full nytta av Copilots funktioner. Att tänka långsiktigt, investera i kompetensutveckling och förändringsledning, samt kontinuerligt utvärdera och skala upp användningen av Copilot är avgörande för att maximera dess fördelar och säkerställa en framgångsrik implementering.

Copilots styrkor i Microsoft365

Implementeringsprocess

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?