Marie får utökad projektledarroll

Hej Marie, vad ska du nu göra på DH Solutions?

Teamen jag jobbar i kommer fortsätta att leverera effektiva projekt med hög kundnytta oavsett kundbehov. Tjänsten som projektledare som jag haft i över sex års tid flyttas från systemutveckling till att spänna över hela DH Solutions. Det finns ett värde i att leda projekt på ett mer enhetligt sätt och jag kommer vara med i det förbättringsarbetet. Självklart kommer jag fortsätta fokusera på och sprida kunskap om agila metoder med fokus på värdeskapande.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Interaktionen mellan människor och att tillsammans med mina skickliga medarbetare kunna skapa fantastiska möjligheter för våra kunder. Att se hur de projekt vi levererar underlättar för kunden i hens vardag och den glädje som kommer i samband med väl genomförda leveranser. Det är också mycket lärorikt att få ta ansvar för både leverans och att fortsätta bygga relationen med kund.

Hur känns det att börja jobba som resurs åt alla avdelningar på DH Solutions?

DH Solutions har ett varmt och glatt klimat med kunniga och ansvarstagande medarbetare så det känns som ett privilegium att få möjlighet att jobba närmare ännu fler av DHs härliga medarbetare. Det är spännande att lära sig nya saker och jag ser mycket fram emot att tillsammans hitta vägar för att arbeta mer enhetligt framöver. Det går att lära sig allt, bara man vill!

Vad har du gjort tidigare?

Från Blekinge tekniska högskola fortsatte det till studier i Nederländerna och sedan vidare till hög puls i Londons arbetsliv. När jag åter knackade på porten till Sverige fick jag möjligheten att jobba som produktchef för digitala plattformar i nästan 10 år innan jag landade på DH Solutions systemutvecklingsavdelning. Under de senaste åren har jag främst levererat projekt åt systemutveckling men även verksamhetsanalyser och digitaliseringsprojekt i form av kompetenshöjande projekt.

Vem är du privat?

Jag är en energifull person som gärna kopplar av med trädgårdsarbete och som har ett stort hjärta för barn. Jag skämmer bort mina egna underbara barn alldeles för mycket men eftersom jag gillar att hjälpa till så spenderar jag också en hel del fritid på förbättringsarbeten på en redan fantastisk skola, Internationella Engelska Skolan i Halmstad, i form av ordförande för föräldraföreningen. När semestern står vid dörren lastar vi bilen till sprickningsgränsen med SUP brädor, en himla massa kaniner, kajaker på taket och drar ner till Blekinge, där mitt hjärta lever kvar från barndomsåren, för att njuta av umgänge med släkt och vänner i Sveriges vackraste skärgård.