Månadens DH profil - Camilla Lindvall

 

Camilla är dispatcher på DH Solutions – eller samordnare som hon säger själv. Hon tar emot supportärenden från kunder och fördelar ärenden till rätt person i teamet med rätt kompetens för uppdraget. Spindeln i nätet som strukturerar och koordinerar med ett leende på läpparna som kan upplevas även över telefon.

 

– När jag var liten ville jag bli reseledare. Att bli riktigt bra på service var det som lockade. Det blev aldrig något Sunwing för mig, men mitt yrkesliv har egentligen alltid kretsat kring service och bemötande. Kundupplevelsen är viktig och min roll är betydelsefull för kunderna och teamet. Man säger att ett leende är den kortaste vägen mellan två människor, så visst ingår det i mitt jobb att vara glad. Men även lyhörd och engagerad i det jag gör. Jag vill ge våra kunder ett professionellt bemötande och att de känner sig mer än nöjda i kontakten med oss.

 

Du började jobba på DH Solutions 2019 och fick många bollar i luften, ungefär samtidigt började du spela padel. Hänger det ihop?

– Nej, faktiskt inte. Jag hade spelat lite tennis med min man, squash gillar jag inte och padel hade för många väggar att hålla reda på. Men jag provade padel och blev fast. Idag spelar jag tillsammans med tio andra personer i ett lag som heter Nissan. Vi spelar i Hallandsserien och får möta de bästa spelarna i Halland. Det är kul och en fin social gemenskap.

 

Redan när Camilla var liten tjej var bollkänslan högst tydlig. Allt började på fritidsgården Kojan på Vallås i bordtennisstaden Halmstad.

– Du kanske känner till Jörgen Persson? Han hängde på samma fritidsgård som jag, och det var där och då jag började spelade pingis. När jag växte upp höll intresset i sig och på gymnasiet valde jag pingis som specialinriktning. Under två år spelade för Halmstad Bordtennisklubb i elitserien och tävlade varje helg. Jag har många fina minnen från den tiden. Bland annat de 29 guld i distriktsmästerskapen som jag vann, innan jag packade ner pingisracket för gott.

 

Den mest spännande matchen?

– Det var nog min elitseriedebut, helt klart. På den tiden spelade man till 21 i ett set, men vår match gick till 35-33 och jag förlorade. Ett rekordset som man kunde läsa om i Hallandsposten dagen efter, faktiskt. Men det blev ett set till och då tog jag hem matchen.

 

DH Solutions är ju ett sportigt företag med gemensamma träningsutmaningar och en positiv inställning till friskvård. Hur påverkar det er anställda?

– Väldigt positivt. Vi är piggare och gladare, vi pushar och peppar varandra. Träningen gör att vi kommer närmare varandra som ett team.

 

Stafettfrågan till Anton Chronwall:

För ett år sedan gick Anton all in för att spela padel med kollegorna på jobbet – en gång. Nu är frågan om han är en materialare eller om han har satsat på spelet och fortsatt? Det skulle också vara kul att få veta mer om hans skånska rötter.

Artikel i Hallandsposten om Camillas rekordset i elitseriedebuten.

Artikel i Hallandsposten om Camillas rekordset i elitseriedebuten.”Det blev aldrig något Sunwing för mig, men mitt yrkesliv har egentligen alltid kretsat kring service och bemötande.”

 

Camilla spelar padel tillsammans med sin man Daniel.

Camilla spelar padel tillsammans med sin man Daniel.

Camilla Lindvall, Dispatcher

Ålder: 37 år
Familj: Man och två barn
Född: Halmstad
Bor: Villa i Oskarström
Intressen: Umgås med familjen, spela padel och att resa

 

Döttrarna Savannah och Stella.

Döttrarna Savannah och Stella.