Välj Microsoft 365 Business Premium för en God och säker Jul

Säkerheten är fortfarande en av de största utmaningarna i vårt arbete som leverantör av IT-lösningar. Med den ökning av cyberattacker som många små och medelstora företag utsätts för så kommer hoten allt närmre. I paketeringen för Microsoft 365 Business Premium så ingår det sedan tidigare produkter för säkerhet, men nu är det ännu mer på gång. Vi är därför glada över att presentera Microsoft Defender for Business, en ny lösning för klientsäkerhet som snart kommer ut på marknaden.

Defender for Business lyfter säkerheten från traditionellt antivirus till nästa generations skydd. Det erbjuder hantering med intelligent och automatiserad undersökning som inkluderar åtgärd. Det hjälper dig även mot skadlig programvara och ransomware oavsett om plattformen är Windows, macOS, iOS eller Android.

Defender for Business kommer att inkludera följande funktioner:

  • Hot- och sårbarhetshantering – Genom att upptäcka, prioritera och åtgärda sårbarheter och felkonfigurationer i programvara kan du proaktivt skydda din IT-miljö.
  • Reduktion av attackyta – Minskar platser där ditt företag är sårbart för cyberattacker med hjälp av funktioner som begränsning av ransomware, applikationskontroll, webbskydd, nätverksskydd och nätverksbrandvägg.
  • Nästa generations skydd – Hjälper till att förebygga och skydda mot hot med antimalware- och antivirusskydd.
  • Automatiserad undersökning och rensning - Hjälper till att undersöka varningar och vidta omedelbara åtgärder för att lösa attacker åt dig.


Inte nog med allt detta - för er som väljer Microsoft 365 Business Premium så kommer Defender for Business ingå i prenumerationen. I ett redan välfyllt paket så tillförs det nu alltså ytterligare värde. Att uppgradera till Microsoft 365 Business Premium är helt enkelt den bästa julklappen du kan ge ditt företag!

Per Eriksson, Försäljningschef

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Vill du komma i kontakt med oss?