Lyckat frukostseminarie med Pyramid i fokus

På 2023s sista frukostseminarium stod Pyramid återigen i fokus och vi vill börja med att rikta ett stort tack till er alla som deltog. Vi slog rekord i antal deltagare och det blev ett väldigt lyckat och uppskattat seminarium!

Under en dryg timme delade våra pyramidkonsulter med sig av värdefull kunskap om hur vi på ett smart sätt kan jobba med infostudios och söka efter information. Vi gick även igenom smarta arbetssätt med bland annat skrivbordsgenvägar, minitickers och flikgrupper.

Avslutningsvis visade vi vårt AI-verktyg DH Guide som t.ex. kan installeras på er hemsida för att göra det möjligt för era kunder att ställa frågor om artiklar, ordrar etc.

Frågorna som ställdes till våra konsulter var lika varierande som deltagarnas erfarenhetsnivåer med Pyramid. Det var en inspirerande variation av frågor gällande olika ämnen och utmaningar relaterade till affärssystemet.

Pyramid är utformat för att hjälpa er att effektivisera och optimera er verksamhet, och vi är glada att kunna erbjuda er detta system samt bjuda på vår kunskap inom det.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill veta mer om hur Pyramid Business Studio kan stödja er verksamhet! Vi ser fram emot att berätta mer och hjälpa er nå era affärsmål.

Mer info om Pyramid

Maria och Pernilla visar möjligheterna med Infostudios.

Maria och Pernilla visar möjligheterna med Infostudios.

Energigivande frukost!

Energigivande frukost!

Nätverkande pyramidanvändare emellan.

Nätverkande pyramidanvändare emellan.

Inspirerande morgon och rekord i deltagarantal!

Inspirerande morgon och rekord i deltagarantal!

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Rasmus Nilsson

Teamansvarig affärssystem

rasmus.nilsson@dhsolutions.se 035-17 91 79

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?