Kunden i fokus - Morups fönster

Morups Fönster har tillverkat kvalitetsfönster i Falkenberg sedan 1932. Sedan 2009 satsar företaget på konsumentmarknaden med ett komplett erbjudande med både fönster och montage. – Vi finns i hela Sverige och byter cirka 15.000 fönster hos 1.300 privatkunder varje år, säger Sebastian Sandberg. Sedan ett år tillbaka hanterar vi reklamationer via DH Helpdesk.

 

Fönsterteam i hela landet

Morups Fönster tillverkas på fabriken i Falkenberg, men företagets fönsterteam finns i hela Sverige. – Vi är 36 anställda i företaget, men utöver det har vi agenter och säljare som ofta är egenföretagare men jobbar under vårt varumärke. Vissa säljare har butiker eller showrooms, andra har med visningsfönster ut till kunder. Morups marknadsförs på nätet och vår webbsida, men vi kommer också i kontakt med kunderna vid olika typer av mässor.

Hantering av reklamationer

Sedan ett år tillbaka använder Morups Fönster ärendehanteringssystemet DH Helpdesk. – Vi valde att samarbeta med DH Solutions eftersom deras produkter passade oss jättebra. En annan sak som vägde in var att deras kunder ofta stannar länge, vilket vi tycker är ett bra kvitto på att de gör ett bra jobb. Det kändes tryggt att gå över till DH Helpdesk, helt enkelt. Än så länge använder vi DH Helpdesk för att hantera reklamationer och andra ärenden, men vi är medvetna om att mjukvaran innehåller många fler användbara features.

Snabbare ärenden: Nöjdare kunder

Hur ett företag hanterar reklamationer kan ha stor betydelse för hur nöjda kunder företaget har. – Det vi vill uppnå är rätt information till rätt person i rätt tid. Och det är just som DH Helpdesk åstadkommer. Vår säljare lägger in information om ärendet, exempelvis bilder och dokument som orderbekräftelser, som sedan blir tillgängligt i realtid för all berörd personal i vår organisation. För oss är det en trygghet att veta att all information finns samlat på ett ställe, och inte i mail eller mappar på olika datorer. Det värsta för kunder är att inte få information, att saker och ting hamnar mellan stolarna. Men den risken minimeras nu och vi kan hantera kundärenden mycket snabbare och mycket smidigare än tidigare.

Är du nöjd med DH Solutions?

– Vi är jättenöjda! Det finns en trygg stabilitet både i företaget och programvaran. Jag upplever att DH Solutions är välorganiserade och har en stor kunskap. Om vi har frågor eller idéer, får vi snabba svar och support. Allt är precis som det ska vara, säger Sebastian Sandberg.

"Det vi vill uppnå är rätt information till rätt person i rätt tid. Och det är just det som DH Helpdesk åstadkommer"

Sebastian Sandberg VD Morups Fönster

Vill du komma i kontakt med oss?