Kunden i fokus - LR Akridi

”Vi får kunnig service och hjälp inom några timmar om det skulle uppstå problem. För oss är det viktigt att aldrig bli stillastående.”

LR Akridi är en lokal revisions- och redovisningsbyrå med ca 900 kunder främst i Halland och Norra Skåne. – Fysiska kontor i kombination med digitala och automatiserade tjänster gör att det alltid är nära till LR Akridi, säger Carina Andersson som är auktoriserad redovisningskonsult. DH Solutions är byråns samarbetspartner sedan tjugo år tillbaka.

LR Akridi hjälper små och medelstora företag med allt inom redovisning, revision, skatt och affärsutveckling.

– Smarta digitala tjänster är oumbärliga redskap inom ekonomi och administration. Därför hjälper vi våra kunder att göra deras affärssystem så digitala och automatiserade som möjligt. Vi integrerar kundens redovisningssystem med andra system exempelvis bank, kassasystem och lagersystem. Vi kan även sammankoppla vårt system med kundens så att vi alltid kan hjälpa kunden på bästa sätt. Kunderna får tillgång till aktuella rapporter och siffror i realtid, vilket ger tillförlitliga beslutsstöd.

DH Solutions har funnits med under hela LR Akridis tillväxtresa och under hösten har ett nytt samarbetsavtal tecknats som i huvudsak innebär – att arbetet fortsätter som vanligt.

– Vi känner varandra väldigt väl vid det här laget. DH Solutions fungerar som en extern IT-avdelning för oss med användarsupport och serversupport, antivirus, spamskydd, fria uppdateringar med mera. Just tillgängligheten är väldigt viktig. Vi får kunnig service och hjälp inom några timmar om det skulle uppstå problem. För oss är det viktigt att aldrig bli stillastående.

Även om samhället blir mer och mer digitaliserat, så är den personliga kontakten väldigt viktig.
– Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande. Med digitala tjänster får vi mer tid att erbjuda kvalificerad rådgivning. Vi kan hjälpa företagare med rätt stöd och verktyg så att korrekta beslut kan fattas, säger Carina Andersson.

 

Om LR Akridi:
LR Akridi är en revisions- och redovisningsbyrå som startades 1998. Idag har företaget 26 medarbetare och omsätter ca 20 MSEK. LR Akridi har kontor i Halmstad och Ängelholm. Byrån ingår i nätverket LR Revision och Redovisning.