Välkommen Jennifer!

Vad ska du göra på DH Solutions? 

Jag ska jobba med Pyramid som Verksamhetskonsult.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Att kunna bidra med att få verksamheten hos kunden att fungera smidigare - genom bättre systemstöd och processer.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Jag har hört mycket gott om DH och att få börja här känns därför väldigt inspirerande och kul.

Vad har du gjort tidigare?

Jag kommer närmast från TylöHelo (fd. Tylö bastu) där jag jobbat som CIO. Dessförinnan jobbade jag 10 år som IT-konsult och konsultchef för SAP Business One. Innan det hade jag lite olika roller på Carlsberg i Falkenberg och Stockholm under 11 år – bla. som koordinator vid införandet av SAP R3 och Movex, planeringschef och prognosansvarig.
Utbildningsmässigt gick jag 4 år på Högskolan i Borås på Dataekonomisk linje.

Vem är du privat?

Jag är 46 år gammal, gift med Patric och har 2 barn. Jag bor i Stenhuggeriet i Halmstad och är en ganska aktiv person, tycker om att röra mig på alla möjliga sätt, kör träningspass med lite fart i som Body Combat, spelar golf och innebandy är en stor passion. Jag ser gärna på all möjlig sport både live och på TV.

Jag är mycket involverad i mina barns aktiviteter så det bir gärna både en eller två fotbollsmatcher eller en gympatävling för sonen på helgen. Då dottern spelar teater hjälper jag också till vid föreställningar.

Jag älskar att resa och har varit i alla världsdelar utom Antarktis (om det nu är en världsdel), men har en extra förkärlek till Italien varifrån jag importerar olivolja och äkta balsamvinäger.

 

Jennifer Ljunggren, verksamhetskonsult

Ålder: 46
Familj: gift med Patrik och 2 barn
Bor: I Halmstad