Välkommen Jacob! 

Vad ska du göra på DH Solutions? 

Tack så mycket! Jag kommer främst jobba som UX Designer där min uppgift blir att göra en så användarvänlig och snygg design som möjligt för de system och anpassningar som vi levererar 

Vad ser du fram emot i din nya tjänst? 

Jag ser fram emot att kunna vara med och påverka redan i säljfasen av ett projekt och förhoppningsvis kunna hjälpa till med min expertis för att projektet skall bli av. Sen ska det bli oerhört skoj att få jobba som UX-designer och få vara med om att utveckla både DH Solutions och mig själv. Detta är en ny tjänst på DH Solutions så det känns väldigt motiverande att få vara med från starten på denna resa.  

Hur känns det att börja på DH Solutions? 

Jag har hört väldigt bra saker om DH Solutions från personer som jobbar här så jag såg verkligen fram emot att börja. Det känns också väldigt bra nu när jag kommit igång, det som jag har hört stämmer också överens med min upplevelse. Nu börjar jag på DH Solutions under en speciell tid i världen och det finns inte möjlighet att träffa alla kollegor på samma sätt som innan. Vardagen är inte den samma som innan, men trots detta så har jag fått tillfälle att träffa en del kollegor och det känns som ett riktigt härligt gäng. Så jag ser fram emot, precis som de flesta, till att världen går tillbaka till det normala igen.  

Vad har du gjort tidigare? 

På mitt förra jobb hade jag en bred arbetsbeskrivning där jag hade ett flertal olika positioner. Jag började med att jobba som UX-designer som sedan blev mer åt hållet av en UI-designer. Sista året jobbade jag främst som Front End-utvecklare där jag var med om att utveckla flera stora projekt. Innan jag började på mitt föregående jobb studerade jag till webbdesigner på högskolan väst och UX-designer på högskolan Halmstad.   

Vem är du privat? 

Jag är en glad och utåtriktad person som älskar att cykla. Jag är också lite av en nörd. Det kan vara antigen datorspel, fotboll eller film. Jag har ett mål att se varenda film på IMDB’s topp 250 bästa filmer genom tiderna, jag har nog kommit lite över halvvägs. Fotografering är något som jag la mycket tid på förut, har tappat det lite nu men gillar fortfarande att gå ut och fotografera ibland.