Välkommen Maria!

Vad ska du göra på DH Solutions?

Jag ska jobba med att hålla kontakten med våra utbildningskunder och ha hand om våra olika marknadsaktiviteter. Den mesta kontakten sker via telefon men också att boka möten och åka ut och presentera ex olika utbildningsalternativ för våra kunder.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Jag ser fram emot att vara en del av DH teamet och att få vara en del av utvecklingen

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Det känns verkligen roligt! Ett anrikt företag med så otroligt mycket kompetens i form av trevliga kollegor.

Vad har du gjort tidigare?

Mina grenar är sälj och marknadsföring. Har hållit på med det hela mitt yrkesverksamma liv.
Det är så kul!

Vem är du privat?

Är en positiv och nyfiken person – vill hela tiden lära mig mer och nytt. Är mamma, fru och matte. Nyligen investerat i en MTB och rastar hojen så ofta jag kan. Lyssnar på all typ av musik och tittar och lyssnar på väldigt mycket olika TED talks och föreläsningar. 
Ute och går i skog /vid havet varje dag - balsam för själen. Att resa tillsammans med familjen är ett livselixir. Älskar livet i stort och ser varje dag som en ny möjlighet. Sjunger hellre än bra och mest hela tiden.

Välkommen Daniel!

Vad ska du göra på DH Solutions?

Tack så mycket. Jag kommer att jobba som Säljare av vårt Helpdesksystem.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Jag ser verkligen fram emot att komma ut och möta företagare både i vår närhet men också de lite mer långväga ifrån och få berätta om vårt fantastiska system. Jag tror det har flugit lite under radarn för de flesta företag och det är ju härligt att få möjligheten att kunna presentera något som kommer hjälpa företagen att växa.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Lite som en ko på säsongens första grönbetet. Längtar efter att få komma ut och möta engagerade och målmedvetna företagare som brinner för sitt företag. Att DH Solutions sedan har ett ytterst kompetent team i huset gör att jag känner en stor trygghet i mitt arbete.

Vad har du gjort tidigare?

Är nog lite av en mångsysslare, har jobbat med allt från att bära däck på en däckfirma till innebandytränare. Är utbildad matematik/idrottslärare i botten och jobbat åtta år på Getingeskolan i Halmstad men har de senaste fyra åren tränat ett innebandylag i Schweiz. Jag har också sålt annonser för flera gratistidningar i Växjö samt jobbat som Account manager i danska Århus.

Vem är du privat?

Eftersom jag har bott utomlands sex av de senaste tio åren så jobbar jag nu för att bli världens bästa farbror till mina fyra brorsbarn. Smyger gärna in en fisketur eller golfrunda också. Något jag verkligen älskar är att resa och uppleva nya saker.

Maria Broberg

Marknad & Sälj
Tel: 035-17 91 06
maria.broberg@dhsolutions.se

 

 

 

 

Daniel Hahne

Säljare
Tel: 0705-10 09 39
daniel.hahne@dhsolutions.se