Välkommen Caroline!

Vad ska du göra på DH Solutions?

Tack så mycket, jag kommer arbeta som Business Intelligence Consultant på avdelningen för kundanpassade system.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Jag ser fram emot att driva utvecklingen av BI-tjänster på DH Solutions tillsammans med mina kollegor. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och lära mig av den expertis som redan finns på företaget.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Det känns spännande och ska bli jätteroligt. Alla verkar väldigt trevliga och hjälpsamma, verkar vara ett härligt gäng jag kommer få jobba tillsammans med.

Vad har du gjort tidigare?

Om vi går tillbaka så långt till att jag inte bodde i Halmstad så jobbade jag på apotek i Linköping där jag är uppväxt men sen bestämde jag mig för att söka till Affärssystemsprogrammet på Högskolan i Halmstad som jag tyckte lät som en spännande utbildning. Tre års studier blev det, därefter fick jag jobb på min praktikplats och där har jag varit de senaste fyra åren och jobbat som Business Intelligence Consultant.

Vem är du privat?

Jag är en glad och positiv 28-åring, uppvuxen i Linköping men bosatt i Halmstad med min sambo och mina två barn födda 2020. Just nu spenderas mycket av min fritid med min familj Tycker även om att spela golf, promenera vid havet, träna och umgås med vänner. Jag har också en förkärlek för blomsterarrangemang.