Välkommen Catharina!

Vad ska du göra på DH Solutions?

Jag ska arbeta som verksamhetskonsult vilket innebär att driva och delta i projekt vid implementation av affärssystemet Pyramid. Det kan vara att hålla i utbildningar, genomföra installationer och uppgraderingar av systemet.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Det jag mest ser fram emot är att få arbeta närmare slutanvändarna i ett system, vilket gör att man får en större förståelse hur användarna arbetar i systemet.

Hur känns det att börja jobba med affärssystemet Pyramid på DH Solutions?

Det känns jätteroligt! Det kommer att bli en tuff period i början, det är mycket att lära sig, men jag tror att jag kommer att ha nytta av mina erfarenheter från min tid på Systemutveckling.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har arbetat på en annan avdelning inom DH Solutions, nämligen Systemutveckling, och där var jag i 18 år. Min roll där var systemutvecklare, och som jag nämnde tidigare så tror jag att jag kommer att ha nytta av det i mina nya arbetsuppgifter på Affärssystem.

Vem är du privat?

Jag är 48 år och bor med min man och 3 barn, och en liten hund, i ett hus på Sofieberg i Halmstad. På fritiden gillar jag att träna, både på gym och ta en joggingrunda i skogen. Att resa är också ett intresse, så vi försöker att komma iväg på en resa varje år.

Catharina Gunnarsson, verksamhetskonsult

Ålder: 48
Familj: Man, tre barn och en hund
Bor: I Halmstad