Vill du komma i kontakt med Anton?

Här finns han:
+46 35 17 91 45
anton.chronwall@dhsolutions.se

 

Välkommen Anton

Vad ska du göra på DH Solutions?

Jag ska jobba som Junior Business Intelligence Consultant på avdelningen för kundanpassade system.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Jag ser framemot att hjälpa kunderna att analysera sin data på ett enkelt och smidigt sätt. Jag ser även fram emot variationen i arbetet eftersom varje kunds behov skiljer sig åt.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Otroligt bra, jag har tidigare haft praktik här så det är extra kul att vara tillbaka som anställd. Det känns även bra att veta att man arbetar med väldigt kompetenta människor, vilket innebär att det finns mycket att lära av varandra.

Vad har du gjort tidigare?

Efter gymnasiet fick jag jobb som ekonomiassistent på ett företag där jag sommarjobbat flera år. Där var jag bland annat involverad i ett projekt för att digitalisera processen för leverantörsfakturor. Där stannade jag i lite över 2 år och fick i min roll möta flera IT-konsulter. Detta väckte mitt intresse för IT-branschen på ett nytt sätt och ledde till att jag sökte till Affärssystemsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Under mina 3 år på högskolan kom jag först i kontakt med DH Solutions via en gästföreläsning, detta ledde till att jag senare tog kontakt med gästföreläsaren när ett arbete skulle skrivas. Denna kontakt ledde dessutom till en praktikplats på DH Solutions, vilket slutligen ledde till en anställning.

Vem är du privat?

Jag är född och uppvuxen i Trelleborg och flyttade till Halmstad 2016. Tiden utanför jobbet spenderar jag helst med vänner och familj eftersom allting blir roligare i trevligt sällskap. Dessutom är 21 söndagar om året reserverade till att kolla Formel 1. Utöver detta uppskattar jag god mat och resor, helst till platser med god mat.

Välkommen Jacob

Vad ska du göra på DH Solutions?

Jag ska jobba som junior systemutvecklare på avdelningen för kundanpassade system.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Variationen i att jobba med kundanpassade system men även utmaningen som kommer med att jobba efter kundernas unika behov. Jag ser även fram emot att fortsätta utveckla de kunskaper jag samlat på mig under min studietid.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Det känns otroligt bra! Jag har fått ett varmt välkomnande av alla kollegor och känner att DH Solutions är en otroligt bra arbetsplats och ett bra ställe för mig att utvecklas, samt växa i rollen som systemutvecklare.

Vad har du gjort tidigare?

Jag tog examen från Affärssystemsprogrammet på Högskolan i Halmstad i juni 2019. Innan jag började studera på högskolan så jobbade jag ett år efter att jag tagit studenten från Sannarpsgymnasiet där jag läste ett samhällsvetenskapligt program med NIU-inriktning.

Vem är du privat?

Privat är jag en norrlänning från Umeå som hamnade i Halmstad när jag var 16 år gammal för att satsa på en handbollskarriär, nu några år senare har jag tyvärr lagt skorna på hyllan. I dagsläget är jag istället handbollstränare för Halmstad Handbolls herrjuniorer födda 2002, så helt utanför handbollen är jag inte! Den tid som blir över från handbollen spenderar jag som en vanlig 23-åring, jag umgås med mina vänner, kollar på sport i alla dess former eller svettas av ett pass på gymmet. Jag har även ett stort intresse för musik så försöker att åka på konserter när jag har möjlighet!

Vill du komma i kontakt med Jacob?

Här finns han:
+46 35 17 91 46
jacob.haapala@dhsolutions.se