Kära kund,

Nu när julen står för dörren skulle vi på DH Solutions gärna vilja se dig och dina kollegor på jullunch hos oss enligt vår tradition.
Men även i år väljer vi att inte genomföra våra traditionella julluncher. Då smittspridningen fortfarande är aktiv vill vi såklart ta vårt ansvar och bidra till att minska smittspridningen av Covid-19. 2019 var det 30:e gången som vi bjöd på jullunch hos oss. Vi hoppas naturligtvis att detta blir den sista pausen och att vi kan träffas och umgås en stund inför julen 2022 på traditionsenligt sätt.

Hjälp oss hjälpa - julklappsprojektet i Halmstad

Även i år känner vi att det är viktigare än någonsin att sprida glädje i en tid som påverkar oss alla, och många förutsättningar för firande förändrats. Vi har under många år varit med i Halmstadsprojektet ”Hjälp oss hjälpa” och så även i år. Vi kommer att skänka en extra peng till projektet i år som vi hoppas kommer att förgylla julen för behövande barn och ungdomar i Halmstad. Som tidigare år går det att bidra med en julklapp som kan lämnas in söndag 28 november - söndag 12 december på Hotel Norre Park, Halmstad Tourist Center eller K-rauta i Halmstad. Läs mer om julklappsprojektet här>>

Webbinar - Sverige kan mer

Vi vill passa på och tipsa dig om ett intressant webbinar från Microsoft "Sverige kan mer", ett event från Microsoft om hållbar digitalisering. Vi kan bli bäst i världen på att nyttja digitaliseringens möjligheter så du, jag och Sverige kan stärka vår långsiktiga konkurrenskraft. Molnet och Microsofts svenska datacenter skapar helt nya förutsättningar för svenska företag och offentlig sektor.
Datum: 8 december, kl 12:00-13:30
Länk till webbinariet - Varmt välkommen att registrera dig för att säkra din digitala plats!

Vi kommer att sakna att vi inte kan ses innan jul men du är alltid välkommen att kontakta oss om frågor när det gäller våra tjänster, produkter och idéer om digitalisering.Stort TACK för din förståelse och vårt gemensamma arbete med att minska smittspridningen av Covid-19.

Med varma hälsningar från oss alla på DH Solutions!

Helena Eriksson
VD