Välkommen Camilla Lindvall

Vad ska du göra på DH Solutions?

Jag ska arbeta med support och administration.

Vad ser du fram emot i din nya tjänst?

Som företagets ansikte utåt ser jag fram emot att få hjälpa företagets kunder till en bättre kundupplevelse tillsammans med duktiga kollegor. Mitt fokus ligger i att ansvara för bolagets supportärenden och att dom hanteras enligt tidplan på ett professionellt sätt. Ett hedersamt och utmanande uppdrag som det ska bli jätteroligt att ta sig an.

Hur känns det att börja på DH Solutions?

Jag har hört mycket gott om företaget och ser fram emot att bli en del av gänget och den härliga atmosfären. Har fått ett varmt välkomnande och flera tuffa pingisdueller. Med så många kompetenta kollegor kommer jag att få dom verktyg som behövs för att utvecklas både personligen och tillsammans med företaget.

Vad har du gjort tidigare?

På Sannarpsgymnasiet studerade jag samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning på bordtennis. Efter studenten gjorde jag en avstickare till Cypern, där jag studerade på Vings guideskola. Väl hemma började jag arbeta på Hallandsposten med privatsupport. Under mina 11 år på Hallandsposten passade jag även på att utbilda mig till ekonomiassistent. Nu senast kommer jag från ett IT-företag. Support och kundkontakt har jag arbetat med under hela mitt yrkesverksamma liv.

Vem är du privat?

Jag är en glad 36-åring som är uppvuxen i Halmstad. Sedan 10 år tillbaka bor jag, min man och två döttrar i Oskarström.  Fritiden spenderas med släkt och vänner i padelhallen.  Jag älskar att resa, och då främst till Mallorca där min mans släkt är bosatt.