DH Solutions deltar på Microsofts största event Ignite!

4-7 november åker ett team om 4 personer från DH Solutions för att delta på Microsofts event Ignite som årligen anordnas i Orlando, Florida.

För oss är det mycket viktigt att vara med och anamma nya tekniker och lösningar från  Microsoft. Syftet är att lära mer och kunna ge bättre och säkrare lösningar för våra kunder.

På Ignite har vi möjlighet att utveckla oss och bli inspirerade. Microsoft visar innovativa sätt att utveckla system, bygga lösningar, migrera- och hantera infrastruktur. Där deltar över 25 000 personer fokuserade på mjukvaruutveckling, säkerhet, arkitektur och IT. Vi får även möjligheten att utforska nya praktiska upplevelser som hjälper oss att utvecklas inom områden som säkerhet, moln och hybridinfrastruktur och utveckling.

Det anordnas över 1000 sessioner och 200 Workshops under dagarna. Uppdraget för teamet som åker är naturligtvis att delge kollegor, och jobba aktivt med att införa nya tekniker och arbetssätt internt och hos våra kunder.

Ska bli otroligt spännande och en fantastisk möjlighet att få träffa tekniska hjältar och hjältinnor, och ställa frågor till dessa experter.

Vill du komma i kontakt med oss?