DH Solutions - Årets cykelvänligaste
arbetsplats i Halmstad

Igår hade vi SVT Halland på besök med anledning av att vi utsetts till Halmstads cykelvänligaste arbetsplats 2018.

Halmstads kommuns motivering: På DH Solutions finns en stark vilja att skapa en bra cykelkultur och man jobbar aktivt för att få fler medarbetare att ta cykeln till jobbet och i tjänsten, dels genom åtgärder för att underlätta cyklingen för medarbetarna men också genom uppmuntrande och inspirerande aktiviteter. Företagets stora engagemang och målmedvetenhet gör att man koras till 2018 års cykelvänligaste arbetsplats i Halmstads kommun.

Inte nog med det, DH Solutions har även utsetts till Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats.

VGR:s motivering: DH Solutions i Halmstad är arbetsplatsen som under flera år målmedvetet arbetat för att bli så cykelvänliga som möjligt. Genom inspirerande och uppmuntrande aktiviteter och utmaningar för medarbetarna är de på god väg att skapa en cykelkultur som genomsyrar hela organisationen.

– Det känns kul och hedrande att vinna utmärkelserna. Vi har under åren jobbat långsiktigt med vårt arbete att uppmuntra medarbetarna att ta cykeln till jobbet. Vi försöker alltid tänka hälsa och miljö i vårt arbete och ser att det ger god effekt för våra medarbetare som är vår viktigaste resurs, säger Helena Eriksson, VD på DH Solutions.”

DH Solutions cykelgrupp har under året inspirerat medarbetarna med kul aktiviteter och utmaningar för att få fler att cykla och att stärka sammanhållningen. Ett arbete som har lönat sig och även gett två välförtjänta utmärkelser. I nästa vecka är det prisutdelning och då kommer representanter från Halmstads kommun och Västra Götalandsregionen på besök.
I samband med det kommer vi såklart också fira vinsten med nån kul aktivitet!

Här kan du se  reportaget om oss och vår cykelkultur hos SVT Halland 

Pressmeddelande från Halmstad kommun

Pressmeddelande från VGR

Läs gärna mer om cykelvänlig arbetsplats i Halmstad och Västra Götalandsregionen:

www.halmstad.se/cykelvanligarbetsplats
www.cykelvanligarbetsplats.se

 

Konstrunda på cykel

Konstrunda på cykel

Intervju med SVT Halland

Intervju med SVT Halland