Kärt barn har många namn

Vi har utvecklat ett system som vi kallar DH Helpdesk. Hos våra kunder har det många olika namn, allt från ÄHS (Ärende Hanterings System) och CHS (Change Handeling System) till mer kundunika namnsättningar. Hos en av våra kunder heter systemet EVA, en annan benämner det som Kompassen.

Varför tror vi att så många behöver vårt system?

Vi på DH Solutions jobbar för Hållbarhet. Med vårt system har ni möjlighet att göra er data hållbar. I systemet ser ni till att information finns på ett ställe och att den är tillgänglig för rätt personer. Ni får också möjlighet att rensa upp och radera data.

Även medarbetare och resurser ska vara hållbara. Samlar ni alla era arbetsuppgifter i systemet, så säkerställer ni att era kollegor får rätt förutsättningar för att kunna sköta sitt jobb och eventuellt också ditt jobb om du själv inte är på plats. I vårt system kan ni hålla reda på arbetsbelastningen och eftersom systemet är enkelt och ni kan skruva på det själva så kan det täcka upp behoven hos mer än en ett av era team.

Vårt mål är att ni ska bli mer effektiva och strukturerade

Många som pratar om ärendehanteringssystem tänker på den externa kommunikationen med kunderna. Det är såklart otroligt viktigt att bemöta sina kunder på ett professionellt och tidseffektivt sätt. Här används vårt system flitigt. Men många glömmer bort allt det arbete som görs internt, som i allra högsta grad är viktigt att strukturera och dela med sig av. Exempelvis skulle ni kunna ha ett ärende för alla inbokade säljbesök för att få en bra överblick och uppföljning.

Givetvis kan ni i systemet, med ett enkelt knapptryck få fram en översikt över alla ärende mot en bestämd kund, så att ni är väl uppdaterade när ni åker på besök. Eller exempelvis ett ärende för uppgiften att ta fram statistisk underlag till ledningsgruppens möte. Nästa gång statistik ska tas fram, kan fler i företaget ta del av hur förfarandet gick till förra gången.

Glöm för all del inte bort att batterierna på era brandvarnare ska bytas en gång om året😀, låt DH Helpdesk komma ihåg detta och se till att ett ärende ligger redo varje år.

Listan över exempel kan göras lång. Hör gärna av er till oss om ni har tankar om era egna arbetsuppgifter, så kan vi tillsammans komma fram till om vårt ärendehanteringssystem är lösningen för er.

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?