DH Dagen 2019 - save the date!

Den 16:e maj är det dags för DH Dagen 2019. Det kommer bli en fullspäckad eftermiddag/kväll med inspirerande talare och seminarier. Vi avrundar dagen med sköna beats och riktigt grymt käk.
Mer information och inbjudan kommer inom kort. 

Du kommer bland annat få möjlighet att lyssna till Pontus Wärnestål som är Director of Service Design på designföretaget inUse Experience och även docent vid Högskolan i Halmstad där han bedriver akademisk forskning och utbildning i skärningspunkten mellan Service Design och Artificiell Intelligens. Nedan är ett smakprov på vad Pontus kommer tala om.

Digital tjänsteinnovation och artificiell intelligens
Vi befinner oss just nu i ett paradigmskifte då vi går in i en ny industriell revolution där digitala tjänsteplattformar och artificiell intelligens förutspås påverka både individer, organisationer och samhällen i grunden. Men vad innebär detta mer konkret? Och hur ska vi agera för att göra denna transformation så positiv som möjligt för oss? Pontus Wärnestål belyser detta skifte utifrån ett tjänstedesignperspektiv där digitalisering, AI och mänsklig upplevelse och erfarenhet alla har en roll att spela.

Boka in den 16:e maj i kalendern redan nu, detta vill du inte missa...

Pontus Wärnestål

Pontus Wärnestål

Vill du komma i kontakt med oss?