Därför bör du använda Adobe e-signering!

Har du testat Adobe e-signering?

Om inte så är det hög tid! Med Adobe e-signering kan du effektivisera er verksamhet och snabba upp affärsprocesserna. Kort och gott är det den ultimata dokumenthanterings- och e-signaturlösningen för företag som vill maximera sin effektivitet och säkerhet.

”Men vi är en väldigt stor organisation” kanske du tänker nu, eller ”Vi är bara några få i vårt företag”. Faktum är att oavsett kan Adobe Acrobat optimera ert samarbete och öka er produktivitet.

Fördelarna med Adobe Acrobat Pro är oändliga, nedan har vi listat några av de:

  1. Ökad produktivitet: Samarbeta i realtid och förenkla dokumentarbetsflöden.
  2. Smidig integration: Njut av sömlös integrering med ledande plattformar, inklusive Microsoft och Google.
  3. Förstklassig säkerhet: Skydda dina data med robusta säkerhetsfunktioner.
  4. Snabbare affärsprocesser: Använd kraftfulla e-signaturverktyg för att accelerera dina transaktioner.

Med Adobe Acrobat Pro får du alltså ut mesta möjliga av dina Microsoft-applikationer och tidsbesparande PDF- och e-signaturverktyg. På nolltid kan du skapa högkvalitativa och lösenordsskyddade PDF-filer och skicka dem för e-signering, direkt från Microsoft 365.

Givetvis kan du lägga till en personlig touch med anpassad varumärkessättning, hålla koll på dina affärsavtal genom att spåra varje steg i realtid och dessutom behålla fullständig kontroll med hjälp av detaljerade revisionsloggar.

Och det bästa av allt? Vi erbjuder oöverträffad säkerhet och efterlevnad med vårt företagsklassade system. Du kan alltså vara trygg med att dina system och data är skyddade under hela processen. Med Adobe Acrobat Pro kan du fokusera på att driva ditt företag med fullt förtroende, medan vi tar hand om din dokumenthantering och säkerhetsbehov. Skönt va?

Läs mer om lösningen här: Adobe Acrobat – en komplett pdf-lösning | Adobe Acrobat

Eller kontakta oss idag så hjälper vi dig att upptäcka hur du kan optimera din företagsverksamhet med Adobe e-signering!

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?