Anpassningsbar ärendehantering
för alla verksamheter

Känner du till att vi utvecklat ett eget ärendehanteringssystem?
Det började som stöd för it-supporten hos en kommun,
och idag har systemet över 4000 användare i 32 olika länder.

Vårt ärendehanteringssystem DH helpdesk hjälper både större och mindre företag att hålla reda på arbetsbelastningen. Det finns bra konfigurationsmöjligheter som gör att systemet kan möta just era behov. Vi har kunder som använder systemet för IT support, reklamationshantering, beställningsformulär, fastighetsunderhåll, HR processer mm.

Har ni arbetsuppgifter att utföra, är minst 5 medarbetare och vill säkerställa att inget hamnar mellan två stolar, då kan vårt ärendehanteringssystem hjälpa er. I systemet samlas alla uppgifter och kategoriseras för bra uppföljning och möjlighet att söka fram ärende. Det finns ett tydligt ägandeskap, prioritet, status samt ordning på både intern och extern kommunikation.

I början av december släpper vi en ny version av systemet. Då öppnar vi upp för möjligheten att ha bilder och formaterad text i beskrivnings- och kommunikationsfält. Vi har också föbättrat dataintegriteten så utöver avpersonifiering kan man nu också massradera ärenden. 

Inför varje release håller vi ett webbinarium där vi berättar om alla nyheterna i den nya versionen för våra kunder. Den 2:a december är det dags igen. Varmt välkommen att anmäla dig till detta webbinarium i formuläret nedan!

Anmälan till webbinarium "Ny Helpdeskrelease" den 2:a december 2022