Senaste nytt

Nyheter

2022-12-21

Tack för i år!

2022 har snart passerat och vi på DH Solutions vill rikta ett stort och innerligt tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners som gjort det till ett fantastiskt år. 

Läs mer >

2022-11-23

Hur gör du din data hållbar?

Hur ser du på den data du jobbar med dagligen och den data du genererar?

Läs mer >

2022-11-21

Stora hållbarhetsvinster med Microsofts datacenter

Allt fler företag idag ser ett större intresse för att dess verksamhet ska vara mer hållbar, kan man samtidigt minska energikostnaderna och få en högre IT-säkerhet då är Microsofts datacenter det självklara valet.

Läs mer >

2022-11-18

Ulrika - expert på hårdvara och licenser

För många av våra kunder är Ulrika en värdefull resurs och ett stort stöd när det gäller att välja rätt hårdvara och licenser. Hon har många års erfarenhet och stor förståelse för våra kunders behov och jobbar passionerat för att hitta det bästa alternativet som matchar kundens önskemål.

Läs mer >

2022-11-16

Anpassningsbar ärendehantering för alla verksamheter

Känner ni till att vi utvecklat ett eget ärendehanteringssystem? Det började som stöd för it-supporten hos en kommun, och idag har systemet över 4000 användare i 32 olika länder.

Läs mer >

2022-10-24

Vad var det som hände?!

VD har ordet - Jag har jobbat inom IT-branschen i snart 40 år! När jag började på Datahalland 1985 var det väldigt ovanligt att man skötte sina arbetsuppgifter med hjälp av en persondator. Enstaka uppgifter som att bokföra, skriva ett brev eller fakturera gjorde man någon gång under dagen eller kanske veckan.

Läs mer >

2022-10-21

Effektiv fakturahantering med Pyramid och Microsoft Power Automate

Många är vi som strävar efter det papperslösa kontoret som en del i den numera ständigt pågående digitaliseringen. De flesta fakturor skickas numera digitalt, men tyvärr är det fortfarande många som skriver ut och har en manuell hantering av dem trots att man mottagit dem digitalt.

Läs mer >

2022-10-12

Ny systemutvecklare på plats - välkommen Nils!

Vi välkomnar Nils Brufors som ny systemutvecklare på DH Solutions. 

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?