Senaste nytt

Nyheter

2023-09-27

Nu är det dags att sätta strategi & planen för 2024

Hösten är här och för många, inklusive oss på DH Solutions, innebär det en uppladdning inför slutspurten av året, men också planering och strategiarbete inför 2024. Utvecklingen går i en rasande snabb fart, något som onekligen haft stor påverkan på våra val och strategier. Av denna anledning känns det i år ÄNNU viktigare att ta in input från våra intressenter. Hur tänker du som också är VD?

Läs mer >

2023-09-27

LANSERING - DH Frånvaroapp

Vill du också underlätta processen kring frånvaroanmälan, ledighetsansökan etc? Då är DH Frånvaroapp något för dig! Vi lanserar nu vår första app, med utgångspunkt från just ett HR perspektiv och den många gånger långdragna processen kring frånvaro. En app som förenklar, automatiserar och underlättar för såväl medarbetare som chefer. Läs mer här!

Läs mer >

2023-09-26

INTERVJU med Falkenbergs kommun om nyttan med DH Helpdesk

I dagens digitaliserade arbetsmiljö är ärendehanteringssystem så som DH Helpdesk ett effektivt sätt för bland annat kommuner att optimera och effektivisera sina arbetsflöden. En kommun som nyligen implementerat DH Helpdesk är Falkenbergs kommun som bland annat dragit nytta av det i deras interna serviceverksamheter. Ta del av vår intervju med utvecklingssamordnare Marlene.

Läs mer >

2023-09-25

Uppgradering till Pyramid 4.16 - detta innebär det!

Nu kan du uppgradera till Pyramid 4.16! Och vad innebär det? Jo, Pyramid har nu äntligen kommit med ett flertal förbättringar och nya funktioner som bland annat gör det lättare för dig att skapa nya grafik/grupper, skriva ut blanketter, skicka dokument och använda Varor på väg-lager, för att nämna några av alla fördelar. Läs mer om fördelarna här!

Läs mer >

2023-09-25

CSRD, en av många bokstavskombinationer som det surras om.

Petra Palmgren Lindwall heter jag och är sedan 2019 styrelseordförande i DH Solutions. Jag arbetar professionellt som ordförande i olika bolag i olika branscher. Just nu så surras det om alla möjliga bokstavskombinationer som är förknippade med
hållbarhet; CSDDD, ESG, NRFD, CS3D, SFDR, GRI med flera. Då jag träffar många företag landar jag ned i att det är många som känner sig förvirrade över vad dessa innebär, vilka samband de har sinsemellan och hur de som är förknippade med lagkrav kommer att påverka dem och när.

Läs mer >

2023-09-12

Välkommen på frukostseminarium med Pyramid i fokus den 27 september

Den 27:e september bjuder vi in till årets tredje frukostseminarium där vi kommer kolla på Pyramids funktionalitet avseende tidrapportering.

Läs mer >

2023-06-29

Sommartider

Vi önskar alla våra fantastiska kunder, partners och leverantörer en riktigt härlig sommar!

Se våra öppettider i sommar.

Läs mer >

2023-06-21

Hur påverkas du, ditt humör & din prestation av sommarvärmen?

Sommaren är här och vi i Halmstad har definitivt kommit in i sommarkänslan. Dock dröjer det ett antal veckor till innan de flesta går på semester. Och fint väder vet vi alla kan ha såväl positiva som negativa effekter på både arbetsplatser och arbetsprestation. Vi kan få en höjd motivation, men också sänkt koncentration. Hur påverkas du, ditt humör och din prestation av sommarvärmen?

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?