Senaste nytt

Nyheter

2024-02-26

Passionerad fullstack-utvecklare till DH Solutions!

Nu förstärker vi vårt team Systemutveckling med en erfaren fullstack-utvecklare. Som senior systemutvecklare hos oss får du ansvar för hela utvecklingsprocessen och deltar i projekt som spänner över både utveckling och förvaltning. I våra kundprojekt finns en kombination av äldre och nyare tekniker och tillsammans i teamet ser vi över hur vi kan lyfta och utveckla våra kunder. Som systemutvecklare är du med i hela systemutvecklingsprocessen såsom kravinsamling, systemanalys, systemdesign, systemförvaltning, systemutveckling och testning.

Läs mer >

2024-02-22

Besök av Hallands nya landshövding!

I förra veckan fick vi förmånen att ta emot Hallands nya landshövding Anders Thornberg och Länsstyrelsens kommunikationschef Niklas Glans! Under en trevlig lunch pratade vi om hur det är att vara företagare i såväl Halmstad som Halland, vilka utmaningar och möjligheter vi ser framåt.

 

Läs mer >

2024-01-31

Nytt år - nya möjligheter till digitalisering!

2024 är här och vi är minst sagt taggade och spända på ett nytt år. Och vi inleder året starkt… Copilot för Microsoft 365 lanseras nu äntligen, på riktigt! Microsoft copilot är, för dig som missat, din nya AI-assistent. Så - på med pilotmössan, för nu flyger vi! Men, innan det är dags för avfärd behöver ni förbereda er! Här kommer några tips för att underlätta processen…

 

Läs mer >

2024-01-30

VÅRENS PYRAMIDEVENT + TIPS

Goda nyheter! Planeringen för vårens pyramidevents är i full gång. Förutom de omtyckta frukostarna utvecklar vi konceptet ytterligare och adderar webbevent och lunchträff i Helsingborg. På så sätt kan även du som befinner dig på längre avstånd från Halmstad delta. Bra va? Klicka här för att se datumen!Läs mer >

2024-01-29

INTERVJU med Oscar Hanson på AB Oscar Hanson VVS

Det etablerade lokala företaget Oscar Hanson VVS har nyligen infört vårt ärendehanteringssystem DH Helpdesk! I en intervju delar Oscar Hanson med sig av hur systemet ökat effektiviteten och skapat ordning och reda i deras interna hanteringar. Han betonar hur DH Helpdesk har erbjudit en klar och strukturerad metod för att hantera ärenden. Ta del av intervjun här!

 

Läs mer >

2024-01-26

AI sparar tid i matchning av fraktsedel och order

Det familjeägda transportföretaget GN Transport med huvudkontor i Halmstad ville effektivisera hanteringen av fysiska fraktsedlar för att slippa återkommande manuellt arbete. DH Solutions hjälpte till att skapa och införa en ny lösning baserad på AI och maskininlärning med hjälp av färdiga komponenter i Micrososoft Azure.Läs mer >

2024-01-25

MÅNADENS SÄKERHETSTIPS - Så skapar du ett säkert lösenord!

Visste du att under 2022 registrerade Microsoft hela 1287 lösenordsförsök per sekund, vilket motsvarar cirka 111 miljoner försök varje dag? Men hur skapar man ett säkert lösenord då? Och hur kan man minimera risken att bli hackad? Precis det är Johan Lindholm expert på. Så.. temat för månadens säkerhetstips är; lösenord!

Läs mer >

2023-12-21

God Jul och Tack för i år!

2023 har snart passerat och vi på DH Solutions vill rikta ett stort och innerligt tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners som gjort det till ett fantastiskt år. Vi ser fram emot att få uppleva ett spännande 2024 med många bra möten och projekt för att fortsätta utvecklas och skapa nya möjligheter tillsammans med er alla.

 

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?