Senaste nytt

Nyheter

2024-04-30

Hur har AI förändrat spelplanen för dig?

Det senaste året har verkligen varit en spännande tid då vi mer och mer kommit i kontakt med och börjat utforska AI och dess möjligheter. Mängden information och inspiration kring detta har varit, och är, oerhört stor och jag tror jag talar för många av oss när jag säger att vi under det senaste året sett många fördelar med att utforska AI.

Information och inspiration i all ära, men den stora frågan är ju hur vi faktiskt använder och utnyttjar detta till max?

Läs mer >

2024-04-29

Optimera ditt företags effektivitet - upptäck vår ärendehanteringslösning!

Vår försäljningschef Per har haft förmånen att hjälpa ett stort antal företag inom olika verksamheter digitalisera och förbättra sin verksamhet, och en sak har alltid varit solklar; rätt verktyg kan göra en enorm skillnad för ett företags lönsamhet och effektivitet. Därför är vi stolta över att presentera vårt ärendehanteringssystem som idag hjälper tusentals användare i sin vardag. 

Läs mer >

2024-04-26

Välkommen till lunchseminarie i Helsingborg med fokus på Pyramidnyheter

Vi bjuder in till vårens sista seminarie. Passa på att träffa oss, Vitec Unikum och andra Pyramidanvändare. Seminariet hålls på Hetch i Helsingborg, tisdag den 28 maj kl 11 och håller på i ca 1 timme. Efter seminariet bjuder vi på lunch. 
Detta seminarie vänder sig till alla Pyramidanvändare som är intresserade av hur företagets affärssystem kan kompletteras med ny modern funktionalitet i systemet. 
Så - in och anmäl dig nu direkt!

 

Läs mer >

2024-04-25

MÅNADENS SÄKERHETSTIPS - Så skyddar du ditt lösenord!

Idag räcker det inte med ett starkt lösenord då förövarna ständigt försöker lura oss till att ge ut det, och de har blivit otroligt skickliga, men vi använder också samma lösenord på olika plattformar. Detta innebär att blir en sida utsatt för ett intrång så är ditt lösenord läckt för alla sidor där du använt samma lösenord.

Vi behöver helt enkelt ställa in oss på att vårt lösenord kommer att hamna i fel händer, och när det sker måste vi ha ytterligare mekanismer som skyddar oss.

 

 

Läs mer >

2024-04-23

Utsikter, insikter och spännande nyheter från Vitec Unikums Pyramidåterförsäljarkonferens!

Härom veckan var ett gäng från vårt affärssystemsteam på Vitec Unikums återförsäljarkonferens! En 1,5 dags konferens med oerhört mycket intressant information som lämnar oss med säkerhet att ett affärssystem som Pyramid, med sina 40 år i branschen, håller sig stabilt och kommer att kunna fortsätta leverera ett mycket bra affärssystemstöd framåt! Läs mer >

2024-03-28

GLAD PÅSK!

Vi på DH Solutions vill passa på att önska er en riktigt glad påsk och att ni tar vara på tiden att umgås med familj, vänner eller bara njuter av ledigheten och den härliga tid som vi har framför oss.

Läs mer >

2024-03-27

Välkommen på digitalt pyramidevent den 25 April

Den 25:e April är det återigen dags för ett event med fokus på Pyramid. Denna gången ett digitalt webinar med fokus på elektronisk kundfakturering och leverantörsfakturahantering via Pyramids integration mot InExchange. Detta vill ni inte missa detta! Så - in och anmäl dig nu direkt!Läs mer >

2024-03-26

Ytterligare ett lyckat frukostseminarie med pyramid i fokus!

På 2024s första frukostseminarium stod Pyramid återigen i fokus och vi vill börja med att rikta ett stort tack till er alla som deltog. Det var ett stort deltagande och det blev ett väldigt lyckat och uppskattat seminarium!Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?