Senaste nytt

Nyheter

2024-06-26

VD har ordet - Glad (IT-säker) sommar!

Ja då var det dags för sommar och ledighet! Men, för att du ska kunna koppla av och njuta ordentligt kan det vara bra att snabbt se över it-säkerheten för dig och dina kollegor. Semesterperioden är nämligen en högsäsong för it-bedrägerier då vi kanske inte har samma koll på våra enheter och ofta också rör oss i nya miljöer.

Här är några tips på vad du kan se över innan du loggar ut för ledighet och aktiverar ditt autosvar i Outlook…

Läs mer >

2024-06-25

Höstens utbildningsschema

Gör dig själv en tjänst och boka in dig på våra populära IT-utbildningar inför hösten, redan nu! Sommaren är här, och höstens utbildningsschema ligger ute. Vi har ett brett utbud av kurser som hjälper dig att bli en mästare på verktyg som Excel, samarbete i molnet med Microsoft 365 och Power BI.

Läs mer >

2024-06-24

VÄLKOMMEN till DH Solutions - Lukas Andersson

Vi säger varmt välkommen till Lukas Andersson som den 3:e juni anslöt till Business Intelligenceteamet på vår leveransavdelning. I samband med att vi välkomnade Lukas passade vi på att ställa några snabba frågor. 

Läs mer >

2024-06-20

Rapport från pyramidseminarium i Helsingborg

På det tredje seminariumet för i år stod Pyramid återigen i fokus! Denna gång bjöd vi in till ett seminarium på Hetch i Helsingborg som avslutades med en god lunch på Brasseriet. Förutom god mat bjöds det på genomgång av nyheter i den senaste versionen av pyramid och många skratt.Läs mer >

2024-05-30

När, var och hur använder vi AI i vår vardag?

AI-verktyg har blivit en integrerad del av våra liv, ofta utan att vi ens märker det. De senaste årtiondenas framsteg inom datorkraft, stora datamängder och avancerade algoritmer har gjort AI tillgängligt på sätt som förändrar vår vardag.

När tänker du på att AI är med dig i vardagen? När jag funderar på när och hur jag använder AI, inser jag att det finns i nästan allt jag gör: när jag handlar, lyssnar på musik, kör bil, tränar…

Läs mer >

2024-05-29

Microsoft Power BI

Välkommen till en värld av möjligheter med Microsoft Power BI – det kraftfulla verktyget som tar din verksamhetsanalys till nästa nivå. I dagens digitala era, där data är kärnan i affärsbeslut, är det avgörande för företag att ha verktyg som gör det möjligt att analysera och dra insikter från sin data. Genom många års erfarenhet och lyckade projekt tillsammans med kunder, har vi sett hur rätt verktyg kan göra en enorm skillnad när det kommer till att öka produktiviteten, förstå verksamhetsresultat och fatta välgrundade beslut.

Det är här Power BI kommer in i bilden…

Läs mer >

2024-05-28

Inbjudan digitalt seminarie CoPilot!

Microsoft har släppt den svenska versionen av Copilot och steget för att komma igång blir genast kortare för många. Men, hur kommer man faktiskt igång och hur påverkar de nya verktygen vår vardag och vårt arbetsliv?

Vi bjuder nu in till ett digitalt seminarie om just detta! Under detta seminarie kommer du få en djupgående förståelse för hur Artificiell Intelligens (AI) påverkar arbetsplatsen och det dagliga arbetet. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig!

 

Läs mer >

2024-05-27

Digitalt pyramidevent

Antalet företag och organisationer som kräver och/eller önskar att ta emot fakturor elektroniskt ökar. Och, nu kan ni göra precis det - utan att ens behöva lämna Pyramid! I April anordnade vi vårt första digitala Pyramidwebinar - med fokus på just detta. Här är några av fördelarna vi pratade om gällande elektronisk fakturering.Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?