Senaste nytt

Nyheter

2020-03-31

Så här hanterar DH Solutions utvecklingen kring Corona-viruset Covid-19

Utvecklingen i vår omvärld kopplat till Covid-19 och dess spridning får stora konsekvenser för samtliga aktörer i samhället. En effekt är att allt fler jobbar på distans, och här arbetar DH Solutions proaktivt för att stötta verksamheter kring ett digitalt arbetssätt. Utöver det har vi som bolag tagit en rad proaktiva beslut för att hantera situationen på ett ansvarstagande sätt. 

Läs mer >

2020-02-26

Kunden i fokus - Falkenbergs Kommun

Falkenbergs kommun förbereder just nu för en övergång och implementering av DH Helpdesk som organiserar inkommande ärenden från medarbetare inom kommunens olika förvaltningar till kommunens IT-avdelning.

Läs mer >

2020-02-25

Månadens DH profil - Alexander Johansson

Jag älskar att jobba på ett bolag med höga ambitioner i den mest föränderliga branschen just nu. Det är inspirerande att få vara med på DH Solutions tillväxtresa där en uttalad vision är att ha 100 procent nöjda kunder. Möt vår Affärsområdeschef Alexander Johansson

Läs mer >

2020-02-24

DH Solutions söker Cloud Specialist Azure

Företagets strategiska satsning innebär att vi behöver utöka vårt kompetenta team med ytterligare en pålitlig, nytänkande och målmedveten kollega. Vill du vara med i utvecklingen av våra framtida digitala lösningar med visionen om att vara en innovativ, hållbar och pålitlig IT leverantör?

Läs mer >

2020-02-23

Teams är verktyget för kommunikation och samarbete

Office 365 är så mycket mer än Word och Excel, det finns en rad funktioner och appar som effektiviserar arbetet och som i slutändan kan stärka affären.

Läs mer >

2020-02-19

Skype för företag online upphör 2021

Microsoft har lanserat att Microsoft Teams numera är huvudklienten för kommunikation i Office 365. Det innebär att Skype för företag Online inte kommer att vara tillgänglig och omfattas av support från den 31 juli 2021.

Läs mer >

2020-01-29

Är du redo för den digitala resan?

Är du redo för den digitala resan? Det är du som är expert på din verksamhet och dina målsättningar. Det vill vi ta vara på! Läs mer om hur vi tillsammans kan digitalisera processer så att du kan koncentrera dig på er kärnverksamhet.

Läs mer >

2019-12-17

Stort tack för gott samarbete 2019

Stort tack till alla fantastiska kunder och samarbetspartners för gott samarbete under 2019, och tack till er alla som deltog på våra julluncher. 

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?