Senaste nytt

Nyheter

2023-11-29

Vill du återvinna eller ge din elektronik en andra chans?

Idag både tillverkar och använder vi fler elektroniska produkter än någonsin. Produktionen ökar och livslängden minskar. Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi tecknat avtal med Stena Recycling och Inrego. Detta för att på ett säkert sätt kunna ta hand om våra kunders elektronikavfall.

 

Läs mer >

2023-11-28

Skydda ert företag med framtidens utbildning i cybersäkerhet

I en digital värld där 30% av företagen har drabbats av cyberattacker de senaste två åren, är det tydligt att traditionella säkerhetsåtgärder inte längre räcker till. Vi på DH Solutions erbjuder nu en lösning på detta. Låt oss presentera det automatiserade utbildningsprogrammet Nimblr - designat för att bekämpa just dessa utmaningar.

Läs mer >

2023-11-27

Effektivisera & modernisera med vår besöksapp!

Ge dina besökare ett modernt välkomnande hos er - integrera DH Solutions besöksapp! Med vår smidiga och moderna app ger ni inte bara era besökare ett fint välkomnande, ni underlättar även er hantering av besökare. Ni får kontroll över vilka som befinner sig i lokalerna, kan erbjuda era gäster en effektiv incheckning hos er och dessutom bli meddelade när ert besök anlänt!

Läs mer >

2023-11-24

Inspirerande frukostseminarie med Pyramid i fokus

I slutet av september var det återigen dags för ett frukostseminarium hos oss på DH Solutions! Denna gång stod affärssystemet Pyramid i fokus och under drygt en timme delade våra pyramidkonsulter med sig av värdefull information om bland annat tidskoder och projekt, tidrapportering och DH Frånvaroapp.Läs mer >

2023-11-07

Välkommen på frukostseminarium med Pyramid i fokus den 29 november

Den 29:e november bjuder vi in till årets fjärde frukostseminarium där vi kommer kolla på Pyramids funktionalitet avseende Infostudios.

Läs mer >

2023-10-31

Hur jämställd är din bransch?

IT-branschen har sedan start varit väldigt mansdominerad och vi ser av flera anledningar stora fördelar med om fler kvinnor väljer att utbilda sig i denna bransch. Naturligtvis för att få en mer jämställd bransch, men även för att få input från så många olika perspektiv som möjligt.

 

Läs mer >

2023-10-30

LANSERING - DH:s AI-drivna personalhandbok

Är du redo att ta steget in i framtiden och titta närmare på vår AI-drivna personalhandbok, som är fullt integrerad i Microsoft teams?

Läs mer >

2023-10-27

Nu lanseras Microsoft 365 CoPilot

Den första november lanseras tjänsten Microsoft 365 CoPilot. En tjänst som kommer att skapa enorma möjligheter till verksamhetsnytta baserat på så kallad generativ AI.

Vår styrelseledamot Henrik Byström som är grundare till AI-labbet och tidigare jobbade på Microsoft ger oss inspel om Microsoft 365 CoPilot som nu lanseras och hur vi kan förbereda oss på bästa sätt.

 

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?