Senaste nytt

Nyheter

2023-05-24

Hur central är digitaliseringen för dig och ditt bolag?

När vi började använda datorer för att effektivisera våra verksamheter var inte själva datoriseringen en central del i verksamheten, utan ett verktyg för att snabba upp och förbättra administrativa rutiner. Idag spelar digitaliseringen en central roll i våra bolag. Fungerar inte den så står många delar stilla och kostnaden blir stor. Hur ser VD Helena Eriksson på vikten av att digitalisera?

Läs mer >

2023-05-23

Microsoft datacenter hållbart och säkert

Du har säkert hört hur viktigt det är med cybersäkerhet - att säkra företagsdatan. Men varför? Ett dataintrång påverkar inte bara din verksamhet.. utan dina kunders information sprids. Men via en enkel lösning - Microsoft 365 Business Premium - behåller du dina starka kundrelationer.

Läs mer >

2023-05-23

Ärendehanteringssystem enligt ChatGPT

Ärendehanteringssystem har länge varit en viktig del av företagsverksamhet. Vi på DH Solutions trycker jämt och ständigt på fördelarna med att digitalisera och utveckla verksamheten, inte minst genom att införa ett ärendehanteringssystem. Men vad säger ChatGPT?

Läs mer >

2023-05-22

Lärorikt frukostseminarie med Pyramid i fokus

Under förra veckan var det återigen dags för ett frukostseminarium hos oss på DH Solutions! Denna gång stod affärssystemet Pyramid i fokus och våra pyramidkonsulter delade med sig av värdefull information om artikel- och prisunderhåll.

Läs mer >

2023-05-22

Varför investera i DH Solutions upplevelserum?

För femnader sedan lanserade vi DH Upplevelserum; ett unikt koncept där ni får möjlighet att diskutera er verksamhet och få insikter i hur ni kan såväl effektivisera som automatisera ert arbete. Men varför bör ni investera i detta koncept?

Läs mer >

2023-05-05

Digitalt event  - effektivisera er interna ärendehantering

Välkommen till Digitalt event  - effektivisera er interna ärendehantering

Den 25:e maj bjuder vi in till ett intressant seminarium om effektivisering med ärendehantering. Gör som flera andra kommuner redan gjort - effektivisera er interna ärendehantering.

Läs mer >

2023-04-19

Nu eller aldrig!?

Det händer och kommer ständigt nya saker och möjligheter omkring oss. Frågan är om man ska ligga i startgroparna och anamma allt nytt när det dyker upp eller om man ska vara lite laidback och låta andra starta upp och satsa?
Så när det finns erfarenhet och kunskap om området är det dags att börja sätta sig in i och använda det nya.

Läs mer >

2023-04-18

Välkommen på frukostseminarium med Pyramid i fokus den 17:e maj

Den 17:e mars bjuder vi in till årets andra frukostseminarium där vi kommer kolla på Pyramids funktionalitet avseende artikel- och prisunderhåll.

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?