Senaste nytt

Nyheter

2020-07-27

Vi behöver fler fantastiska medarbetare till vårt BI-team, är du den vi letar efter?

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och behöver fler fantastiska medarbetare till vårt team som arbetar med Business Intelligence. Är du sugen på nya möjligheter och vill se vad vi har att erbjuda?

Läs mer >

2020-06-17

DH Solutions önskar Glad sommar 2020

Vi önskar alla våra fantastiska kunder, partners och leverantörer Glad Sommar! Klicka för information om öppettider mm.

Läs mer >

2020-06-16

Marie får utökad projektledarroll

Läs mer >

2020-06-15

Ny verksamhetskonsult på Affärssystem

Ny verksamhetskonsult på Affärssystem. Lär känna Kristina här.

Läs mer >

2020-06-12

Dags för den digitala resan?

Dags för den digitala resan? Det är du som är expert på din verksamhet och dina målsättningar. Det vill vi ta vara på! Läs mer om hur vi tillsammans kan digitalisera processer så att du kan koncentrera dig på er kärnverksamhet.

Läs mer >

2020-05-28

Kunden i fokus - Apirosport

Nytt affärssystem på bara två månader. Apirosport vill erbjuda Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service. – Vi jobbar med produkter i världsklass och vår servicegrad ska ligga på samma nivå. Vårt nya affärssystem behövde matcha detta. Vi hade en lång lista där funktion efter funktion kunde checkas av, säger Mike Eliasson som är VD på Apirosport. 

Läs mer >

2020-05-27

Månadens DH profil - Pernilla Andersson

Pernilla var dansare och skulle bli musikalartist, men blev istället it-specialist. Scenvana och kreativitet från dansen tillsammans med rationella förmågor och logik är en perfekt kombination för en verksamhetskonsult på DH Solutions. 

Läs mer >

2020-05-26

DH Tipset

Vi på DH Solutions vill gärna ge tips för att effektivisera och förbättra hemmakontoret men även för smarta sätt att samarbeta och socialisera via digitala redskap. Här kan du läsa om våra tips och smarta arbetssätt. 

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?