Senaste nytt

Nyheter

2022-05-24

Microsoft-veteran i DH:s styrelse

DH Solutions stärker sin styrelse med Microsoft-veteranen Henrik Byström. Med sin erfarenhet inom digital arbetsplats och digitalisering kommer Henrik att hjälpa DH Solutions att utveckla och accelerera sin framtidsresa.

Läs mer >

2022-05-23

Har du datakörkort?

I mitten av 90-talet så introducerades datakörkortet ECDL av Dataföreningen i Sverige.  ECDL (European Computer Driving Licence) byggde på att man som datoranvändare skulle ha en grundkunskap inom de vanligaste användningsområdena när det gäller datorn, och att det skulle finnas en standard i Europa.

Läs mer >

2022-05-20

Lunchseminarium kryddat med Cybersäkerhet

Välkommen till ett lunchseminarium kryddat med Cybersäkerhet!

Läs mer >

2022-05-18

Välkommen Josefin!

Varmt välkommen Josefin Jonasson som den 1:a maj anslöt till Business Intelligenceteamet på vår leveransavdelning.

Läs mer >

2022-04-28

ERP, Affärssystem eller Administrativa program?

Begreppen för de program eller system vi använder för bokföring, fakturering, reskontra, lön mm har under årens lopp haft olika benämningar.

Läs mer >

2022-04-25

Pyramidnyheter från Vitec Unikums återförsäljarkonferens

Första helgen i april så höll Vitec Unikum sin 31:a återförsäljarkonferens. Med ett glapp på två år, då vi inte kunnat träffas så var det ett glatt återseende. Senast vi hade möjlighet att träffas på återförsäljarkonferens var i Rom hösten 2019 och nu var det äntligen dags igen.

Läs mer >

2022-04-21

Möt vår praktikant Nils

En viktig uppgift för oss som ledande IT-bolag är att ta emot praktikanter. Ett hållbart arbetsliv bygger på ny kompetens och vi som bolag vill stärka och behålla talanger med IT-kompetens i regionen. Vi ställde några frågor till Nils som just nu gör sin praktik hos oss.

Läs mer >

2022-03-29

Lagring av data nu och då...

När vi startade 1972 var branschen ny, datorer var väldigt ovanliga och kunskapen om dem låg. Att vara entreprenör, våga satsa på sin idé och hitta de första kunderna som vill och vågar, gjorde starten för Datahalland.

Läs mer >

Arkiv

Vill du komma i kontakt med oss?