Passionerad fullstack-utvecklare till DH Solutions!

Är du en erfaren och passionerad fullstack-utvecklare som vill kliva in i en nyckelroll på det mindre företaget med de stora kunderna? Vill du skapa moderna lösningar tillsammans med ett drivet team och bidra till våra kunders digitala resa? Då kan vi vara en perfect match!

Vi på DH Solutions skapar innovativa IT-lösningar som underlättar våra kunders vardag. I över 50 år har vi levererat smarta IT-lösningar till våra kunder med gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi är idag 25 medarbetare i vårt leveransteam som levererar lösningar inom systemutveckling, IT-tjänster och affärssystem.

Nu förstärker vi vårt team Systemutveckling med en erfaren fullstack-utvecklare. Som senior systemutvecklare hos oss får du ansvar för hela utvecklingsprocessen och deltar i projekt som spänner över både utveckling och förvaltning. I våra kundprojekt finns en kombination av äldre och nyare tekniker och tillsammans i teamet ser vi över hur vi kan lyfta och utveckla våra kunder. Som systemutvecklare är du med i hela systemutvecklingsprocessen såsom kravinsamling, systemanalys, systemdesign, systemförvaltning, systemutveckling och testning.

Vi söker en driven och engagerad individ med ett starkt tekniskt kunnande och en öppenhet för att utforska och anamma nya teknologier. Du förväntas vara självgående samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra i teamet.

Teknologier du behärskar

Plattform: .Net
Databaser: Microsoft SQL eller likvärdigt
Backend: C#
Frontend: Minst ett Javascript ramverk, gärna React

Utöver ovanstående är det meriterande med följande erfarenhet & kompetens:

 • Programmeringspattern, t.ex. MVC.
 • Azurekompetens
 • DevOps
 • Umbraco

Vem du är

Vi söker dig som är självgående lagspelare som kan arbeta både individuellt och i team. Du tycker att det är roligt med problemlösning och kan hantera flera projekt och kunder parallellt. Din kommunikationsförmåga är hög och du kan förklara tekniska lösningar på en förståelig nivå för både interna teammedlemmar och kunder. Du har en naturlig nyfikenhet och ett driv att ta till dig nya teknologier och använda dessa i jobbet.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper:

 • Att du är passionerad i ditt arbete.
 • Att du har ett stort driv.
 • Att du har förmåga att arbeta självständigt.
 • Att du är nyfiken på nya teknologier.

Din erfarenhet

Vi ser helst att du har ett par års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling. Du har antagligen en högskoleutbildning eller motsvarande kompetens.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en inspirerande, utmanande och utvecklande arbetsplats. En inkluderande företagskultur, möjlighet till kompetensutveckling och worklife balance är prioriterade frågor för oss. Förutom lön erbjuder vi bl.a.:

 • Förmånlig tjänstepension
 • Maximalt friskvårdsbidrag samt träning på arbetstid
 • Möjlighet till hybridarbete och workation
 • Förtroendetid och arbetstidsförkortning

Är du vår nya kollega?

Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar/möjligheter vi erbjuder och står inför! 🌟🙌🏼

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan!

Vi hanterar ansökningarna löpande. 
Varmt välkommen med din ansökan!