Frontend-utvecklare

DH Solutions är ett modernt företag som är väl etablerade i den mest spännande branschen.

Som totalleverantör utvecklar och levererar vi de senaste IT-lösningarna, avancerade system, innovativ teknik, tjänster och produkter. Att arbeta hos oss är både inspirerande, utmanande och utvecklande. Vi arbetar alla tillsammans mot en gemensam vision - att få andra företag att blomstra och uppnå sin fulla potential genom ledande och innovativa IT-lösningar. Brinner du för rollen som Frontend-utvecklare och att vara med och utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig!

Vi letar efter en passionerad Frontend-utvecklare som lockas av att skapa smarta lösningar i kundnära utveckling. Du kommer att arbeta i projektteam där du fungerar som den huvudsakliga Frontend-utvecklaren i flera projekt. Att du har erfarenhet i ett eller flera CMS-verktyg ser vi som ett stort plus. Har du dessutom kunskap inom e-commerce är det också en fördel.
Allra viktigast är din personlighet. Framför allt har du ett driv, passion för ditt arbete och en vilja att vara med och utveckla företagets tjänster. Vi arbetar agilt och prestigelöst för att kontinuerligt förbättra våra tjänster och vårt sätt att arbeta som ett team.
För rätt person har vi mycket kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kunskap vidare. Vi arbetar dessutom aktivt med kompetensutveckling – både personlig och i grupp – för att du aldrig ska stå still utan känna att du hela tiden utvecklas.

VEM VI SÖKER

Som Frontend-utvecklare kommer du att arbeta med en hel del webb och vi letar därför efter någon med öga för UX, UI och design. Det inkluderar även att löpande underhålla sajter för att möta bland annat Googles krav för SEO optimering och prestation mot Googles sökalgoritmer.

Din kompetens kommer vara unik hos oss och vi tror att du tar med dig följande:

 • Erfarenhet att utveckla lättanvända gränssnitt och en fantastisk användarupplevelse.
 • Kunskaper inom HTML/CSS/JavaScript.
 • Erfarenhet av utveckling i React.
 • Ett öga för detaljer och grafisk design.

Förmodligen har du även koll på detta:

 • Erfarenhet att jobba med olika typer utav CMS.
 • Gränssnittsdesign och visst arbete med UX.
 • Vana att jobba med API integrationer.

Arbetsuppgifter:

 • Tolka teknisk kravspecifikation och diskutera fram bästa lösningsförslag.
 • Utveckla varierade webbapplikationer i vanlig HTML/CSS/JavaScript.
 • Utveckla varierade webbapplikationer i React.
 • Undersöka och tidsestimera implementering av specifika kundönskemål.
 • Omvärldsbevakning av ny teknik.
VAD VI ERBJUDER

Hos oss är alla medarbetare lika värdefulla och avgörande för bolagets och våra kunders framgång! Som anställd på DH Solutions är du i högsta grad med och formar Hallands bästa IT-arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. För oss är en god arbetsmiljö viktigt och att vara en hållbar arbetsgivare är en självklarhet för oss. Därför arbetar vi mycket med hälsa, kompetens och worklife balance. Vi arbetar utefter våra värdeord: Passion, Ägarskap, Enastående och Framtidsfokus som är grunden i arbetet inom företaget och i våra kundrelationer. Delar du våra värderingar och känner att tjänsten är rätt för dig?
Tveka inte att skicka din ansökan till oss!

ANSÖKAN

Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar vi erbjuder och står inför!
I rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, frågor besvaras av Johanna Pousette, tel: 035-17 91 26
Ansökan mailas till ansokan@dhsolutions.se eller skickas via vårt connectformulär:

Connecta med oss!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Johanna Pousette

Ekonomi- och HR-chef

johanna.pousette@dhsolutions.se 035-17 91 26