Business Intelligence konsult till DH Solutions

DH Solutions är ett modernt företag som är väl etablerade i den mest spännande branschen. Som totalleverantör utvecklar och levererar vi de senaste IT-lösningarna, avancerade system, innovativ teknik, tjänster och produkter. 
Att arbeta hos oss är både inspirerande, utmanande och utvecklande. Vi arbetar alla tillsammans mot en gemensam vision - att få andra företag att blomstra och uppnå sin fulla potential genom ledande och innovativa IT-lösningar. 
Smarta IT-lösningar för bättre affärer

OM TJÄNSTEN

Brinner du för rollen som BI konsult och att vara med och utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en kollega till vårt BI-team som ingår i en växande leveransavdelning som idag består av 20 kompetenta och trevliga kollegor inom systemutveckling och IT-tjänster. Du kommer tillsammans med dina kollegor skapa användarvänliga lösningar för datadriven analys och på så vis hjälpa företagets kunder att utveckla sin verksamhet framåt. Du förväntas ta en aktiv roll i att utveckla företagets Data- och Analyticsaffär och vara kreativ och nyfiken gällande nya lösningar och tekniker.

VEM VI SÖKER

Du som söker får gärna ha några års tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med att utveckla, implementera och förvalta system kopplade till BI tidigare. Du är bekväm i rollen som konsult och att utifrån kundens behov och krav utveckla och implementera lämplig lösning. Du har en förståelse för affärsvärdet av BI samt hur analys och visualisering bidrar till smartare digitalisering för kundens verksamhet. Du har även ett driv och intresse för att kommunicera möjligheterna med dessa tekniker till våra kunder och övriga kollegor.

Utöver ovan ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av systemdesign
  • Vana av programmering
  • Arbetat med systemtestning och systemdokumentation
  • Förståelse för en agil arbetsmetodik
  • Relevant högskoleutbildning

Viktigast för oss är att du innehar ett personligt driv, ett brinnande intresse och en vilja att vara med och utveckla företagets tjänster inom BI. För rätt person har vi enormt kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kompetens vidare.

Du innehar utöver ovanstående relevant kunskap om:
  • ETL/Data Warehouse utveckling med Microsofts BI plattform
  • SQL/SSIS/SSAS/SSRS/PowerBI
  • Informations- och datamodellering för datalager (Kimball)
  • Kravställning av datafångst i datalagerprojekt

Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med Azure BI stack tidigare - då gillar vi dig lite extra! 

Utöver din kompetens och tidigare erfarenhet värdesätter vi en driven och karismatisk kollega som med ett prestigelöst arbetssätt tar sig an utmaningar och målsättningar för att tillsammans med teamet säkerställa kvalitén på våra produkter och tjänster. Du brinner för att skapa de bästa lösningarna för kunden men även för att tillsammans med teamet skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. Vidare för att trivas hos oss så är du ansvarstagande, du innehar en hög arbetsmoral och värdesätter att ha kul tillsammans med kollegor och kunder för att skapa en hållbar arbetsmiljö tillsammans.

VAD VI ERBJUDER

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en nyckelroll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och där våra anställda är vår absolut viktigaste tillgång. För oss är en god arbetsmiljö viktigt för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Passion, Ägarskap, Enastående och Framtidsfokus som är grunden i arbetet med varandra i företaget samt i våra kundrelationer.

ANSÖKAN

Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar vi erbjuder och står inför!
I rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval, frågor besvaras av Johanna Pousette, tel: 035-17 91 26
Ansökan mailas till ansokan@dhsolutions.se eller skickas via vårt connectformulär:

Connecta med oss!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Johanna Pousette

Ekonomi- och HR-chef

johanna.pousette@dhsolutions.se 035-17 91 26