DH Solutions är ett modernt företag som är väl etablerade i den mest spännande branschen. Som totalleverantör utvecklar och levererar vi de senaste IT-lösningarna, avancerade system, innovativ teknik, tjänster och produkter.
Att arbeta hos oss är både inspirerande, utmanande och utvecklande. Vi arbetar alla tillsammans mot en gemensam vision - att få andra företag att blomstra och uppnå sin fulla potential genom ledande och innovativa IT-lösningar.

Brinner du för rollen som konsult och att utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en framåtlutad Applikationskonsult till vårt enastående team affärssystem!

VEM VI SÖKER

Vi letar efter en passionerad Applikationskonsult som lockas av att jobba i team för att utveckla kreativa lösningar för kundens behov.

Allra viktigast är din personlighet. Framför allt har du ett driv, passion för ditt arbete och en vilja att vara med och utveckla kunden och företagets tjänster. Vi arbetar agilt och prestigelöst för att kontinuerligt förbättra våra erbjudanden och vårt sätt att arbeta som ett team.

För rätt person har vi mycket kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kunskap vidare. Vi arbetar dessutom aktivt med kompetensutveckling – både personlig och i grupp – för att du aldrig ska stå still utan känna att du hela tiden utvecklas.

EN DAG PÅ JOBBET

Som Applikationskonsult kommer du primärt ansvara för utveckling av systemanpassningar till affärssystemet Pyramid och arbeta tillsammans med drivna och kompetenta kollegor i olika team med implementationer och specialanpassningar i våra system. Ofta föreligger ett lösningsförslag som en av våra verksamhetskonsulter har tagit fram tillsammans med kund. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara programmering av specialanpassningarna för att lösa kundens behov enligt det framtagna lösningsförslaget. Utöver detta så förekommer även installation, underhåll och uppgradering av våra kunders system samt daglig hantering av slutanvändarsupport.

Programmeringsspråket du kommer att programmera i är huvudsakligen Visual Kosmos, ett unikt programspråk som affärssystemet Pyramid bygger på. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av Pyramid eller Visual Kosmos men det är inget hinder om du inte har Pyramidkunskapen med dig. Om du har programmerat tidigare så kommer du att kunna ta till dig programspråket och vi tillhandahåller såklart utbildning för detta.

KOMPETENSKRAV

  • Grundläggande förståelse för affärs- och verksamhetsprocesser i affärssystem.
  • Grundläggande förståelse för filsystem och klient/servermjukvara.

Vi tror att du har:

  • Tre till fem års erfarenhet av programmering och systemutveckling i Windowsapplikationer, gärna med bakgrund inom affärssystemsrelaterade applikationer.
  • God vana av konsultrollen med fokus på goda kundrelationer och ett proaktivt arbetssätt.
  • Erfarenhet från tidigare tjänst där du arbetat med fokus på eget ansvar, personligt driv och högt engagemang i din yrkesroll.
  • Intresse för bakomliggande funktionalitet, struktur och systemteknik inom affärssystem.
  • Lätt för att samarbeta med kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
  • Högskoleexamen eller jämförbar utbildning med fördel inom systemutveckling.

Förmodligen har du även koll på detta:

  • Agila arbetsmetoder och arbete i projektgrupper.
  • Olika affärssystem för medelstora företag inom olika branscher.
VAD VI ERBJUDER

Hos oss är alla medarbetare lika värdefulla och avgörande för bolagets och våra kunders framgång! Som anställd på DH Solutions är du i högsta grad med och formar Hallands bästa IT-arbetsplats.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. För oss är en god arbetsmiljö viktigt och att vara en hållbar arbetsgivare är en självklarhet för oss. Därför arbetar vi mycket med en inkluderande företagskultur, kompetensutveckling och worklife balance. Vi arbetar utefter våra värdeord: Passion, Ägarskap, Enastående och Framtidsfokus som är grunden i arbetet inom företaget och i våra kundrelationer.

Delar du våra värderingar och känner att tjänsten är rätt för dig! Tveka inte att skicka din ansökan till oss! Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

 

ANSÖKAN

Ansökan mailas till: ansokan@dhsolutions.se
Eller skickas via vårt connectformulär:

Connecta med oss!

Vi hanterar ansökningarna löpande. 
Varmt välkommen med din ansökan!