Microsoft 365

Microsoft 365 är produktivitetsmolntjänsten som skapats för att hjälpa oss alla att uppnå vår fulla potential, både i arbetet och det privata.
Med marknadsledande Office-appar, intelligenta molntjänster och avancerad säkerhet. För att du som kund ska få största möjliga flexibilitet erbjuder Microsoft olika betalningsalternativ i form av månadsprenumeration och årsprenumeration.

Underlätta ditt arbete, var du än befinner dig.

Med Microsoft 365 samlar du all nödvändig programvara under en och samma licens och slipper alla struliga licensmodeller. Microsoft 365 innefattar inte bara Office-sviten och senaste versionen av operativsystem, utan även en mängd andra tjänster för kommunikation och effektivisering i det dagliga arbetet, samt en säkerhetssfär med den senaste tekniken för att skydda ert företag mot förlust av företagsinformation och data.

Vad innebär de olika betalningsalternativen?

 

  • Månadsprenumeration ger dig flexibiliteteten att öka och minska antalet licenser efter behov mot ett 20% högre pris.
  • Du kan välja mellan månads- eller årsprenumeration.
  • Med årsavtal binder du priset. Du kan när som helst öka antalet licenser och licensform men inte minska.
  • 72 timmars ångerrätt innebär precis som det låter att du inom den tidsramen kan ångra nya prenumerationer.
  • Du kan välja att fakturering sker per månad eller år.

Vilken prenumerationsform passar dig?

Månadsprenumeration

Antal licenser vid prenumerationens start binds för en månad i taget. Du kan under bindningstiden gå upp i antal licenser men inte minska. Priset per licens är 20% dyrare än vid årsprenumeration. Prenumerationen faktureras månadsvis.

Årsprenumeration - År

Antal licenser vid prenumerationens start binds i ett år. Du kan under bindningstiden gå upp i antal licenser men inte minska. Priset vid prenumerationens start gäller under hela bindningstiden. Prenumerationen faktureras årsvis.

Årsprenumeration - Månad

Antal licenser vid prenumerationens start binds i ett år. Du kan under bindningstiden gå upp i antal licenser men inte minska. Priset vid prenumerationens start gäller under hela bindningstiden. Prenumerationen faktureras månadsvis.

Kombinera prenumerationer

För flexibilitet att kunna öka och minska antalet licenser efter verksamhetens behov kan du självklart välja att kombinera de olika prenumerationsformerna. Licenserna faktureras enligt respektive prenumerationsform, och du väljer själv hur stor andel licenser du vill prenumerera på månadsvis respektive årsvis.

Att tänka på!

Det är viktigt för dig som kund att planera dina licensinköp. Att öka antalet licenser och licensform går alltid att göra, men vill du ha flexibiliteten att minska blir priset 20% dyrare.

Det är bra att kontinuerligt analysera framtida licensbehov, inte minst om det finns förändringar på gång i företaget som gör att antalet licenser kommer att minska eller öka. Bind dina licenser i den mån det är möjligt att optimera mellan års- och månadsprenumeration. Vill du ha flexibilitet är det fullt möjligt att både ha års- och månadsprenumeration för samma typ av licens.

Kontakta vår säljavdelning för mer information och rådgivning.

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11

Vill du komma i kontakt med oss?