MOLNTJÄNSTER

Vill du koncentrera dig på din kärnverksamhet? Vare sig ni väljer lokal drift eller det publika molnet så är ni i trygga händer hos oss. Microsoft 365 och Azure är verktygslådor med en mängd olika verktyg. Rätt använda ger de din verksamhet möjlighet att jobba snabbt, modernt och mobilt. Tillsammans med er gör vi en behovsanalys, för att sedan presentera en skräddarsydd miljö utifrån era behov och krav.

Microsoft Azure - Skalbart och kostnadseffektivt

Azure innebär att era användare får åtkomst till företagets programvaror på kontoret, hemmet och överallt i världen där de har tillgång till Internet. I praktiken innebär det att ert företags gemensamma applikationer körs i molnet med hög säkerhet och redundans istället för att dessa skall ligga på egna servrar eller klienter.

Microsoft 365 - Underlätta ditt arbete, var du än befinner dig.

Med Microsoft 365 samlar du all nödvändig programvara under en och samma licens och slipper alla struliga licensmodeller. Microsoft 365 innefattar inte bara Office-sviten och senaste versionen av operativsystem, utan även en mängd andra tjänster för kommunikation och effektivisering i det dagliga arbetet, samt en säkerhetssfär med den senaste tekniken för att skydda ert företag mot förlust av företagsinformation och data.

DH Backup M365

DH Backup M365 och innehåller en daglig säkerhetskopiering av e-post, kalender, kontakter, SharePoint, OneDrive och Teams till en kostnad av 49 SEK/månad för respektive M365konto som ni har i er organisation.

Per Eriksson

Försäljningschef

per.eriksson@dhsolutions.se 035-17 91 02

Ulrika Kull Nordgren

Innesäljare och inköp

ulrika.kull-nordgren@dhsolutions.se 035-17 91 11